Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ένας εικονολήπτης σκοτώθηκε στα σύνορα με τη Συρία

Στο σημείο αυτό έγινε η επίθεση. ΦΩΤΟ REUTERS
Στο σημείο αυτό έγινε η επίθεση. ΦΩΤΟ REUTERS

Ένας εικονολήπτης που εργαζόταν για το τηλεοπτικό δίκτυο αλ Τζάντιντ του Λιβάνου σκοτώθηκε σήμερα κοντά στα βόρεια σύνορα της χώρας με τη Συρία, όπως ανακοίνωσε το ίδιο το δίκτυο.

Σύμφωνα με πηγές από το αλ Τζάντιντ, ο εικονολήπτης Άλι Σάαμπαν σκοτώθηκε, ενώ ένας συνάδελφός του τραυματίστηκε σε ένα επεισόδιο που σημειώθηκε στην περιοχή Ουάντι Χάλεντ, στα σύνορα μεταξύ Συρίας και Λιβάνου.

 “Ο εικονολήπτης μας Άλι Σάαμπαν σκοτώθηκε την ώρα που η ομάδα του δέχθηκε πυρά στην Ουάντι Χάλεντ, στα σύνορα με τη Συρία”, δήλωσε η Μάριαμ Μπάσαμ, διευθύντρια ενημέρωσης του τηλεοπτικού δικτύου.

Τριάντα νεκροί από φονικό βομβαρδισμό στην πόλη αλ-Λατμάνα     

 Oι συριακές ένοπλες δυνάμεις σκότωσαν στη διάρκεια της σημερινής ημέρας 30 ανθρώπους στην πλειοψηφία τους γυναικόπαιδα, ύστερα από βομβαρδισμό που πραγματοποίησαν στην επαρχία Χάμα, βορειοδυτικά της ομώνυμης πόλης, στην κεντρική Συρία, ανέφεραν πηγές της τοπικής αντικαθεστωτικής αντιπολίτευσης.

Οι ίδιες πηγές διευκρίνισαν ότι 17 παιδιά και οκτώ γυναίκες συμπεριλαμβάνονται στα θύματα αυτού του βομβαρδισμού με στόχο την πόλη αλ-Λατμάνα.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου πριν από 48 ώρες σε άλλον βομβαρδισμό στην ίδια πόλη είχαν σκοτωθεί άλλοι 40 άνθρωποι.

 

“Σοκαρισμένος” ο Κόφι Άναν με την αιματοχυσία στη Συρία

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε