Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ένας πρώην πρωθυπουργός “πρωταγωνιστής” σε… ροζ video

Ένας πρώην πρωθυπουργός “πρωταγωνιστής” σε… ροζ video

Κανείς δεν τα βάζει με τον… Πούτιν. Ο Μιχαήλ Κασιάνοφ, πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας και πολέμιος του “τσάρου”, θα έπρεπε να το ξέρει αυτό. Κι αν δεν το ήξερε, τώρα το έμαθε με τον πιο σκληρό τρόπο: είδε τον εαυτό του “πρωταγωνιστή” σε ροζ video και σε ιδιαίτερες στιγμές με την… ιδιαιτέρα του!

Λίγους μήνες πριν από τις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου, λοιπόν, ο Κασιάνοφ είδε μια μέρα στην τηλεόραση πως ο Πούτιν… απαντά στη σκληρή κριτική που του ασκεί. Φυλοκυβερνητικό κανάλι, το NTV, δημοσιοποίησε video από την… κρεβατοκάμαρα του Κασιάνοφ και τις ερωτικές στιγμές του με την βοηθό του Νατάλια Πελέβινα.

Αν και το NTV δεν αποκάλυψε την πηγή του, άφησε να εννοηθεί πως υπεύθυνη για τη… διαρροή και προβολή του ροζ video δεν είναι άλλη από τον Πελέβινα, η οποία και στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί πως χρησιμοποιούσε κρυφές κάμερες για να καταγράφει τους συνομιλητές της ώστε, αν ποτέ της χρειαστεί, να τους… έχει στο χέρι!

Πάντως, η Πελέβινα κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του καναλιού, που ανήκει στον όμιλο Gazprom, γνωστό για τις φιλοκυβερνητικές του θέσεις.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε