Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ένωση για υποτακτικές γυναίκες – Πως να τηρούν καλύτερα τα συζυγικά τους καθήκοντα!

Ένωση για υποτακτικές γυναίκες – Πως να τηρούν καλύτερα τα συζυγικά τους καθήκοντα!
REUTERS
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.06.2011 | 08:12
Πρώτη δημοσίευση: 15.06.2011 | 08:12

Η γυναίκα πρέπει να σκύβει το κεφάλι στον άνδρα και να τον υπηρετεί. Πρέπει να τηρεί τα συζυγικά της καθήκοντα με κάθε σοβαρότητα. Αυτά δεν τα λέμε εμείς αλλά μια ένωση που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.
 

Την αντίδραση της υπουργού Γυναικείων υποθέσεων της Μαλαισίας προκάλεσε η λειτουργία μίας «Ένωσης για υποτακτικές γυναίκες», λέγοντας ότι δυσφημεί την εικόνα της χώρας.
 
Η ένωση διδάσκει στις γυναίκες τρόπους να κρατούν τους άνδρες περισσότερο χαρούμενους, συμπεριλαμβανομένης και της καλύτερης τήρησης των συζυγικών καθηκόντων, επισημαίνει το BBC.
 
Ιδρύθηκε δε από ομάδα μουσουλμανική ομάδα που θεωρεί ότι η συζυγική βία ακόμα και η πορνεία μπορούν να θεραπευτούν διδάσκοντας τις γυναίκες να είναι τυπικές στα καθήκοντά τους. Έτσι, λένε, είναι λιγότερο πιθανό να γίνουν βίαιοι ή να ξενοκοιτάξουν.
 
Η ίδια ομάδα είχε ιδρύσει πριν από δύο χρόνια και «κλαμπ πολυγαμίας».
 
Παραταύτα, η υπουργός επισήμανε σε δηλώσεις της ότι οι δραστηριότητες της ένωσης δυσφημούν τόσο το Ισλάμ όσο και τη χώρα. Καταδικαστικές ήταν ακόμη και οργανώσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων και θρησκευτικές οργανώσεις,
 
Αν και μουσουλαμανική, η Μαλαισία θεωρείται μάλλον μετριοπαθής σε ό,τι αφορά τα ήθη, αποφεύγοντας τις ακρότητες άλλων χωρών.
 
    Διαδώστε αυτό το άρθρο