Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Εντόπισαν “εξωγήινες” κατασκευές στο φεγγάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντόπισαν “εξωγήινες” κατασκευές στο φεγγάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Την αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι υπάρχουν εξωγήινοι βλέπει στις κατασκευές που εντοπίστηκαν στο φεγγάρι εμπειρογνώμονας σε θέματα UFO.

Στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τον δορυφόρο Lunar Orbiter φαίνονται δύο μεγάλες δομές στην επιφάνεια του φεγγαριού. Αυτά τα ορθογώνια αντικείμενα, όπως ισχυρίζεται, είναι κτίρια και αποτελούν την αδιαμφισβήτητη απόδειξη ύπαρξης εξωγήινων.

Ο χρήστης secureteam10 κάνει λόγο για εξωγήινη δραστηριότητα στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube. Αναφέρει μάλιστα πως δεν πρόκειται για τέχνασμα της κάμερας καθώς οι ίδιες δομές μπορούν να φανούν και στα πλάνα που λήφθηκαν κατά τη διάρκεια της αποστολής Apollo 16 του 1972.

“Αυτά τα πράγματα, αυτές οι δομές. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα πράγματα και πείτε μου αν είναι φυσικό. Πώς έφτασαν εκεί; Αν είναι φυσικά, πώς βρέθηκαν εκεί; Και πραγματικά πείτε μου πώς η Μητέρα Φύση δημιούργησε ένα μεγάλο ορθογώνιο οικοδόμημα και μια δεύτερη δομή με πολύ εξωγήινα χαρακτηριστικά. Είμαι σκεπτικιστής αλλά έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή που μπορείς να πεις έχω δει αρκετά”.

Όπως ήταν αναμενόμενο, εκατοντάδες λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας εξετάζουν το κατά πόσο αυτό το βίντεο κρύβει τις απαντήσεις για την εξωγήινη ζωή.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε