Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Επανεκκίνηση” της οικονομίας…μέσω όπλων;Τι δείχνει η ιστορία

Η παγκόσμια οικονομία κι όχι μόνο η ελληνική “ψυχορραγεί”! Άπαντες ψάχνουν να βρουν τρόπους επανεκκίνησης της οικονομίας και δυστυχώς ανάμεσα στα σενάρια που εξετάζονται και συζητούνται είναι ακόμη κι αυτά που προβλέπουν “εστίες ανάφλεξης”

οι οποίες θα “επανεκκινήσουν” τους αμυντικούς βιομηχανικούς κολοσσούς που έχουν αρχίσει να πλήττονται δραματικά από τη κρίση.

Η ευρύτερη περιοχή μας και όχι μόνο η Ελλάδα αποτελεί ένα ιδανικό μέρος για να υλοποιηθούν τέτοιου είδους σενάρια για να “κινηθεί” χρήμα. Μπορεί η θεωρία -που δεν είναι μόνο θεωρία- να μοιάζει “συνωμοσιολογική”,όμως η ιστορία δείχνει ότι έχει απόλυτη βάση.

Ελληνοτουρκικές κρίσεις και …”οικονομία”

«Οι κρίσεις Ελλάδας και Τουρκίας γίνονται και για να αγοράζουμε όπλα». Η διαπίστωση αυτή δεν αποτελεί εικασία, αλλά γεγονός που αποδεικνύεται με ντοκουμέντα.

Η κρίση στα Ιμια δεν είναι το μόνο παράδειγμα,είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό. Αμέσως μετά τη κρίση ο Κώστας Σημίτης,πρωθυπουργός τότε της Ελλάδας είχε ανακοινώσει από το ΥΕΘΑ ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα που υπολογίζεται ότι μας στοίχισε περίπου 10 δις.

Διαβάστε περισσότερα στο onalert

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε