Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Επανέρχονται σε λειτουργία τα blogs!

Επανέρχονται σε λειτουργία τα blogs!

Οι τεχνικοί της Google διόρθωσαν τη βλάβη που υπήρχε στην υπηρεσία Blogger κι έτσι τα blogs σε όλο τον κόσμο είναι και πάλι στον αέρα.

Απ’ οτι φαίνεται  οι τεχνικοί της υπηρεσίας Blogger της Google διόρθωσαν το το σοβαρό πρόβλημα που παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης κι έτσι σιγά σιγά όλα τα blogs σε όλο τον κόσμο που είχαν τεθεί σε λειτουργία read only λειτουργούν και πάλι κανονικά με τους χρήστες να μπορούν να κάνουν αναρτήσεις και να δέχονται τα σχόλια των αναγνωστών.

Σύμφωνα με την εταιρία η αιτία του προβλήματος ήταν ένα λάθος που έγινε στις προγραμματισμένες εργασίες αναβάθμισης στο blogger.com της Google.

Η Google από την πλευρά της ζητάει συγνώμη από όλους τους χρήστες κι ενημέρωσε πως οι τεχνικοί κάνουν τα πάντα για να επανέλθει η υπηρεσία.

Συγκεκριμένα η απάντηση που δημοσιεύτηκε ήταν αυτή:

“Λυπόμαστε πολύ που οι χρήστες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν προς το παρόν το Blogger. Οι διεργασίες συντήρησης μεταφέρθηκαν νωρίτερα, κατά συνέπεια αναρτήσεις και σχόλια από όλους τους χρήστες (τα οποία έγιναν μετά τις 7.37 π.μ. PDT (Pacific Daylight Time) τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2011) δεν εμφανίζονται. Για άλλη μια φορά θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη για το πρόβλημα που προέκυψε και να σας ενημερώσουμε ότι οι τεχνικοί μας εργάζονται σκληρά για την αποκατάσταση της λειτουργίας του Blogger.”

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε