Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Επεισόδια στην Αλβανία – Βουλευτές της αντιπολίτευσης σκαρφάλωσαν στα κεφάλια των αστυνομικών!

Ένταση και επεισόδια μεταξύ βουλευτών και αστυνομίας, το πρωί στα Τίρανα.

Πάνω από 20 βουλευτές της αντιπολίτευσης και χιλιάδες πολίτες βρεθηκαν μπροστά στο κτήριο όπου συνεδρίαζε η επιτροπή που θα αναδειχθεί ο επόμενος Δήμαρχος  της Αλβανικής πρωτεύουσας.

Οι διαφωνίες ξεκίνησαν όταν στις κάλπες για τους μικρούς δημους, βρεθηκαν ψήφοι που ήταν για τον δήμαρχο της πρωτεύουσας για τον οποίο υπάρχει άλλη κάλπη.

Ο πρώην και νυν δήμαρχος Εντι Ραμα, ο οποίος είναι και πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κομματος, κέρδισε τις εκλογές με  10 ψήφους διαφορά τον υποψήφιο Λουλζιμ Μπάσα.

Μια μέρα μετά, όμως αφου είχε ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων για τους δημαρχους, “βρέθηκαν” ως δια μαγείας ψηφοδέλτια τα οποία όμως ήταν άκυρα αλλά κατά σύμπτωση είναι υπέρ του Μπάσα.

Η κυβέρνηση επιμένει οτι πρέπει να μετρηθούν υπέρ του.

Σήμερα, πάνω από 20 βουλευτές της αντιπολίτευσης και χιλιάδες πολίτες, βγηκαν στους δρόμους και επιχείρησαν να μπουν στο κτήριο όπου βρισκόταν η εκλογική επιτροπή που έκανε την επανακαταμέτρηση.

Χιλιάδες αστυνομικοί δεν επέτρεπαν την είσοδο στους βουλευτές και έτσι κάποιοι από αυτούς προσπάθησαν να μπουν σκαρφαλώνοντας στα κεφάλια των αστυνομικων!


Διαβαστε την ειδηση και στην  Αλβανικη κατηγορια

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε