Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Επικό τρολάρισμα σε Τραμπ και… νέο “κράξιμο” στον Alec Baldwin [vid]

Επικό τρολάρισμα σε Τραμπ και… νέο “κράξιμο” στον Alec Baldwin [vid]

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι το αγαπημένο “θέμα” του θρυλικού Saturday Night Live με τον Άλεκ Μπόλντγουιν να δίνει… ρέστα κάθε φορά που μιμείται τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ. Κι αν όλοι γελούν, ο ίδιος ο Τραμπ δεν διασκεδάζει καθόλου. Και φυσικά το ξεκατίνιασμα γίνεται μέσω twitter.

Στο τελευταίο σκετς του SNL, ο Μπόλντγουιν σατιρίζει τον Τραμπ για το πως και πόσο χρησιμοποιεί το twitter. Τον δείχνει να μην… ασχολείται με θέματα της χώρας κατά τη διάρκεια συνεδρίασης με αξιωματούχους της εθνικής ασφάλειας γιατί πρέπει να κάνει… retweet ένα μήνυμα ενός μαθητή Λυκείου!

«Γράφει τόσα μηνύματα στο Twitter», εξηγεί η σύμβουλός του Κελιάν Κόνγουεϊ, την οποία ερμηνεύει η ηθοποιός Κέιτ Μακίνον, «για να αποσπάσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης από τις συγκρούσεις συμφερόντων και τα τρομακτικά πρόσωπα που αποτελούν την κυβέρνησή του». «Μα όχι», απαντά ο… Μπόλντγουιν – Τραμπ, «το κάνω γιατί έχω άρρωστο μυαλό».

Στο δείχνει τον (ακροδεξιό) σύμβουλο του Λευκού Οίκου Στιβ Μπάνον ως… Χάρο και γενικώς “γλεντάει” τον νέο πρόεδρο.

Λίγη ώρα αφού προβλήθηκε το νέο επεισόδιο του Saturday Night Live, ο Τραμπ έκανε αυτό για το οποίο τον σατίριζε ο Μπόλντγουιν. Έγραψε στο twitter. «Προσπαθώ να παρακολουθήσω το Saturday Night Live – Δεν βλέπεται! Εντελώς μεροληπτικό, καθόλου αστείο και η ερμηνεία του Μπόλντουιν δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη. Θλιβερό».

«Δώστε στη δημοσιότητα τη φορολογική σας δήλωση και θα σταματήσω» tweet-αρε το ίδρυμα του Άλεκ Μπόλντγουιν έκανε retweet ο ίδιος ο ηθοποιός.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε