Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Επίθεση της Τσέλσι Κλίντον στον Τραμπ – Το σχόλιο δηλητήριο [pics]

Επίθεση της Τσέλσι Κλίντον στον Τραμπ – Το σχόλιο δηλητήριο [pics]

Εκδίκηση για την μητέρα της… Χίλαρι Κλίντον, φαίνεται πως πήρε η Τσέλι, η οποία επιτέθηκε μέσω Twitter στον Ντόναλντ Τραμπ. Η Τσέλσι Κλίντον άργησε αλλά την… είπε στον Αμερικανό πρόεδρο των ΗΠΑ. Δείτε παρακάτω το σχόλιο “φωτιά” που έκανε!

“Πόσα από τα νέα μέλη του Mar a Lago θα γίνουν (είναι ήδη;) μέλη ξένων μυστικών υπηρεσιών και οργανισμών μέσων μαζικής ενημέρωσης;” έγραψε στο προφίλ της στο twitter ανεβάζοντας άρθρο του CNN –ο Τραμπ είχε “πλακωθεί” με δημοσιογράφο του – το οποίο είχε τίτλο ότι ο Ντόναλντ Τραμπ συζήτησε την δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλου της Βόρειας Κορέας ενώ δειπνούσε στο Mar a Lago που έκανε διακοπές!!!

Το άρθρο έχει φωτογραφία τον… χαμογεαλστό Τραμπ μαζί με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε, τον επικεφαλής στρατηγικό αναλυτή Στιβ Μπάνον και τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Μάικλ Φλιν.

Σύμφωνα με το άρθρο, αντιμετώπισαν το σοβαρό θέμα της Βόρειας Κορέας πολύ… πρόχειρα! Ενδεικτικό της προχειρότητας είναι το γεγονός πως δεν διέκοψαν το δείπνο τους, παρά μόνο για να δώσουν μία σύντομη συνέντευξη Τύπου, ενώ φώτιζαν το τραπέζι για να εξετάσουν τα έγγραφα με… τα κινητά τους!

Και όσο συζητούσαν για τις επικίνδυνες κινήσεις του Κιμ Γιονγκ Ουν, τα πιάτα έφταναν το ένα μετά το άλλο! Η Τσέλσι θέλησε με αυτό τον τρόπο να τα χώσει στον Τραμπ για τον… επιφανειακό τρόπο που αντιμετώπισε ένα τόσο σοβαρό θέμα τόσο σε πολιτικό όσο σε διπλωματικό επίπεδο! 

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι άργησε… Βέβαια, ίσως φταίει το ότι είναι και κολλητή φίλη της κόρης του Ντόναλντ Τραμπ, της Ιβάνκα… Αν και οι δυο τους έχουν δηλώσει ότι τα πολιτικά… δεν θα επηρεάσουν την φιλία τους!

Πηγή: dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε