Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Επίθεση των Anonymus στο site της CIA

Επίθεση των Anonymus στο site της CIA
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.02.2012 | 08:37
Πρώτη δημοσίευση: 11.02.2012 | 08:30

Ο ιστότοπος της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών είχε υποστεί βλάβη την Παρασκευή, την ώρα που η ομάδα των κυβερνοπειρατών δήλωναν ότι του έχουν επιτεθεί.

"CIA Tango Down", έγραψε ένα μέλος των Anonymous στο λογαριασμό στο twitter που χρησιμοποιεί συχνά η ομάδα. Η έκφραση "Tango Down" στην αργκό των ειδικών δυνάμεων του αμερικανικού στρατού σημαίνει ότι εξολοθρεύτηκε ο εχθρός. Οι Anonymous δεν έδωσαν καμία περαιτέρω πληροφορία.

Πάντως το απόγευμα της Παρασκευής η πρόσβαση στον ιστότοπο της CIA δεν ήταν δυνατή. Όταν ρωτήθηκε για το θέμα μία εκπρόσωπος της CIA απάντησε: "ερευνούμε τις πληροφορίες".

Τα μέλη των κυβερνοπειρατών Anonymous ανακοίνωσαν ότι επιτέθηκαν και στον ιστότοπο του Επιμελητηρίου των Ορυχείων του Μεξικού.

Τον προηγούμενο μήνα οι Anonymous είχαν επιτεθεί στους ιστότοπους του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης και της ομοσπονδιακής αστυνομίας (FBI) ως αντίποινα για το κλείσιμο από τις αρχές του ιστότοπου Megaupload, ο οποίος κατηγορείται για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων.

Οι Anonymous δεν εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους επιτέθηκαν στον ιστότοπο της CIA.

Διαβάστε

Ποιοι είναι οι Έλληνες Anonymous - Πως «εισέβαλαν» στην ιστοσελίδα του υπ. Δικαιοσύνης
   Διαδώστε αυτό το άρθρο