Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Επιβιβαστείτε στην πτήση σας μόνο με τη βοήθεια του κινητού σας.

Μία νέα εφαρμογή από την British Airways υπόσχεται να διευκολύνει πολλούς ταξιδιώτες.

Όσοι ταξιδεύουν με την British Airways θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν την νέα  υπηρεσία της εταιρίας που επιτρέπει στους ταξιδιώτες που είναι στο Executive Club, να χρησιμοποιούν ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο το οποίο μπορεί να περαστεί σε όλες τις συσκευές iPhone, BlackBerry, Android.

Όλοι λοιπόν, οι Executive ταξιδιώτες που έχουν εγκατεστημένη στο smart phone την εφαρμογή της British Airways, μπορούν πλέον να λαμβάνουν στη συσκευή τους την ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης και στη συνέχεια περνώντας την οθόνη του κινητού τους από τα ειδικά μηχανήματα, να επιβιβάζονται στο αεροπλάνο εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν στην ουρά για να κάνουν check in.

Εκτός από την ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης, φυσικά η εφαρμογή ενημερώνει για διάφορα θέματα τους χρήστες όπως πληροφορίες για τις διαθέσιμες πτήσεις, για τον λογαριασμό τους και πολλά άλλα.
Η υπηρεσία αυτή ισχύει για την ώρα μόνο για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» ενώ στο μέλλον θα ισχύει και για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε