Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Επνιξε στο αίμα ένα ολόκληρο σχολείο – 11 μαθητές νεκροί από ένοπλο σε αμόκ – Oι στιγμές της αγωνίας – φωτο

Δεν μπορεί να συνέλθει η κοινή γνώμη της Βραζιλίας από το σοκ που προκάλεσε η μαζική εκτέλεση μαθητών από ενοπλο μέσα στο σχολείο τους στο Ριο Ντε Τζανέϊρο.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 24χρονος Γουέλινγκτον Μενέζες ντε Ολιβέϊρα, ο οποίος είχε αποφοιτήσει από το συγκεκριμένο δημοτικό σχολείο, πριν πέσει νεκρός πήρε μαζί του 11 αθώες ψυχές.

Οι μαθητές τρέχουν έντρομοι να σωθούν!

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς μπήκε σε αίθουσα του σχολείου με 2 γεμάτα πιστόλια λίγο μετά που χτύπησε το κουδούνι και άρχισε να σκορπά τον θάνατο.

Ενας μαθητής προσπαθεί να ξεφύγει τραυματισμένος

Ο ένοπλος ψάχνει για άλλα θύματα!

Εκτός από τα 11 νεκρά παιδιά άλλα 18 έχουν τραυματισθεί σοβαρά. Τα περισσότερα έχουν πυοβοληθεί στον θώρακα και στο κεφάλι.

Ο διοικητής της αστυνομίας είπε οτι ο δολοφόνος ήθελε να αυτοκτονήσει αφού είχε αφήσει ένα σημείωμα αλλά μέσα σε αυτό δεν ξεκαθάριζε τους λόγους που τον οδήγησηαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί χειρότερα εαν δεν περνούσε έξω από το σχολείο την ώρα του μακελειού μια περιπολία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένοπλος σκορπά το θάνατο σε σχολείο της Βραζιλίας – Σκότωσε 13 παιδιά και έπεσε νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε