Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Έπνιξε την κορούλα της για να βρει πλούσιο γαμπρό

Έπνιξε την κορούλα της για να βρει πλούσιο γαμπρό

Σοκάρει η δολοφονία της 20 μηνών Sarah Dahane από την ίδια τη μητέρα της. Η 44χρονη γυναίκα φίμωσε και έπνιξε την κορούλα της με σακούλα σκουπιδιών και έφυγε στην Αφρική για να βρει πλούσιο άντρα να παντρευτεί.

Η Angela Whithworth σκότωσε την κορούλα της στο σπίτι τους στο Bicester και μετά πέταξε για Ναϊρόμπι, όπου τελικά συνελήφθη στις 9 Μαρτίου μετά την αμοιβή 10.000 λιρών που προσέφερε η αστυνομία για τον εντοπισμό της.

Ομολόγησε την ενοχή της για τη δολοφονία της κόρης της στις 15 Μαΐου 2013 και υποστήριξε στο δικαστήριο πως θα έχανε την επιμέλεια της κόρης της κατά τη διάρκεια της πικρής δικαστικής διαμάχης με τον πρώην σύζυγό της Nabil Dahane.

“Η μοναδική κόρη μου Sarah ήταν τόσο όμορφη, αξιαγάπητη και ζωντανή. Αγαπούσε τους πάντες και όλοι την αγαπούσαν. Ο χρόνος που περνούσαμε μαζί ήταν υπέροχος και πολύτιμος. Σήμαινε τα πάντα για μένα. Ακόμα σημαίνει τα πάντα και θα σημαίνει τα πάντα. Η τραγική απώλεια της Sarah είχε βαθιά επίδραση στη ζωή μου και ακόμα αγωνίζομαι να συμφιλιωθώ με όλο αυτό”, είπε η 44χρονη γυναίκα μετά τον θάνατο της κορούλας της.

Όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, οι αρχές βρήκαν όλες τις πόρτες κλειδωμένες και οι κουρτίνες κλειστές. Όταν μπήκαν στο σπίτι βρήκαν το άψυχο κορμάκι της 20 μηνών Sarah σε ένα κρεβάτι. Δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια τραυματισμού ή αίμα. Υπήρχε μόνο ένα ζευγάρι κάλτσες στο πάτωμα με έναν κόμπο και μια σακούλα σκουπιδιών. Είχε φιμωθεί με τις κάλτσες και μετά την έβαλε στη σακούλα όπου πνίγηκε μέχρι θανάτου. Ακούγοντας τις λεπτομέρειες του φριχτού εγκλήματός της, η 44χρονη ξέσπασε σε λυγμούς.

Ήθελε να πάρει την κόρη της και να γυρίσει στο πατρικό της στην Κένυα, αλλά ο πρώην άντρας της δεν υπήρχε περίπτωση να το επιτρέψει. Τότε άρχισε να νιώθει αγανάκτηση και θυμό που ο σύζυγός της την ανάγκαζε να εγκαταλείψει την κόρη της.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε