Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Έψαχνε εξωγήινους και βρήκε την πτήση MH370 μέσω Google (ΦΩΤΟ)

Έψαχνε εξωγήινους και βρήκε την πτήση MH370 μέσω Google (ΦΩΤΟ)

Οι έρευνές του για UFO ισχυρίζεται ότι τον έφεραν αντιμέτωπο με μια απίστευτη, αν αποδειχτεί αληθινή, ανακάλυψη. Πιστεύει ότι εντόπισε το χαμένο αεροπλάνο της Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε πριν από 2 χρόνια στο Cape of Good Hope.

Η ανακάλυψη της πτήσης MH370 βρίσκεται όπως επισημαίνει σε μια δορυφορική φωτογραφία της Google πριν από 8 μήνες. Ο Scott Waring πιστεύει ότι φαίνεται στο νερό ένα Boeing 777 στις ακτές του Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική. Οι ισχυρισμοί του έρχονται σχεδόν 2 χρόνια μετά την εξαφάνιση της πτήσης της Malaysia Airlines ΜΗ370 που εξαφανίστηκε σκοτώνοντας και τους 239 επιβαίνοντες.

Ο Scott Waring, που γράφει για το UFO Sightings Daily και είναι γνωστός για θεωρίες συνωμοσίας, υποστηρίζει ότι το αεροπλάνο βρίσκεται ανέπαφο μέσα στη θάλασσα. Το σημείο βρίσκεται περίπου 1.200 μίλια από το Κέιπ Τάουν. “Έψαχνα στο Cape of Good Hope για ένα παλιό UFO που είχα εντοπίσει πριν από 3 χρόνια και ήλπιζα να κάνω ένα update όταν έπεσα πάνω στη σκιά στο νερό που έμοιαζε με αεροπλάνο”, γράφει στο blog του.

“Η φωτογραφία από το Google Earth είναι από τις 27/6/2015 και το αεροπλάνο εξαφανίστηκε στις 8/3/2014. Είχε 16 μήνες που μετακινιόταν. Το Cape of Good Hope θα έχει ισχυρά ρεύματα και από τη στιγμή που η φωτογραφία είναι 8 μηνών θα μπορούσε να μετακινηθεί 30 με 60 χιλιόμετρα μακριά. Ξέρω ότι οι πιθανότητα να είναι η πτήση MH370 είναι κάτω από 1% αλλά είναι καλύτερα από ό,τι είχαμε πριν από αυτό, σωστά;”.

Στο μεταξύ μια παγκόσμια ομάδα ερευνών ψάχνει το αεροπλάνο και αναμένεται να σταματήσει τις έρευνες τον Ιούνιο. Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες που αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι βρήκαν ένα κομμάτι πιθανότατα από τα συντρίμμια του αεροπλάνου κοντά στη νοτιοανατολική ακτή της Αφρικής. Το μεταλλικό κομμάτι έχει σταλεί στην Αυστραλία προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τμήμα της πτήσης MH370.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε