Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Εραστής του μακελάρη του Ορλάντο: Δεν ήταν τρομοκρατία, αλλά εκδίκηση

O Omar Mateen
O Omar Mateen

Λίγο καιρό μετά τη μαζική σφαγή σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ο εραστής του μακελάρη του Ορλάντο μίλησε για τον Ομάρ Ματίν.

Σε συνέντευξή του στη Maria Elena Salinas, αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στην εφαρμογή για γκέι Grindr. Υποστηρίζει πως μίλησε με ερευνητές του FBI, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται από τους ανθρώπους επιβολής του νόμου. Ο Ομάρ Ματίν, όπως ανέφερε ο ερευνητής Pat Milton, ήταν συχνός χρήστης των dating sites, ψάχοντας για σχέση με άντρες και γυναίκες. Πολλοί άντρες και γυναίκες έχουν υποστηρίξει, μιλώντας στο FBI, πως είχαν σχέση με τον Ομάρ Ματίν.

Ο “Miguel”, ψευδώνυμο που χρησιμοποιήθηκε για να διατηρήσει την ανωνυμία του, περιέγραψε τη σχέση του με τον Ομάρ Ματίν ως “φίλοι με προνόμια”. Η σεξουαλική σχέση τους διήρκησε περίπου 2 μήνες και βρέθηκαν περίπου 15 με 20 φορές στο Ορλάντο. Πιστεύει, όπως ανέφερε, ότι ο Ομάρ Ματίν στόχευε σε Λατίνους για αντίποινα.

“Πιστεύω πως δεν ήταν τρομοκρατία”, σημείωσε αποκαλύπτοντας πως ενήργησε εκδικητικά όταν έμαθε πως ο Πορτορικανός με τον οποίο ήταν μαζί ήταν οροθετικός. “Μισούσε τους γκέι Πορτορικανούς για όλα αυτά που του έκαναν. Πιστεύω ότι αυτό το τρελά φριχτό πράγμα που έκανε ήταν για εκδίκηση”.

Ο Miguel είπε πως η σύζυγός του ήξερε ότι ήταν ομοφυλόφιλος και πως ο πατέρας του τον ανάγκασε να παντρευτεί. “Έλεγε ότι η μουσουλμανική θρησκεία είναι όμορφη θρησκεία, όπου όλα έχουν να κάνουν με την αγάπη. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Γκέι, τρανς, bisexual… όλοι”. Δεν φαινόταν να είναι, όπως σημείωσε, βίαιος. “Έψαχνε για την αγάπη. Έψαχνε να αγκαλιαστεί”.

Πηγή: Cbsnews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε