Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ερευνούν την αυτοκτονία της Tiziana! Δεν άντεξε που είδαν όλοι ερωτικό της βίντεο

Ερευνούν την αυτοκτονία της Tiziana! Δεν άντεξε που είδαν όλοι ερωτικό της βίντεο

Λίγες μέρες μετά την αυτοκτονία της 31χρονης Tiziana Cantone, οι εισαγγελείς στη Νάπολη έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον θάνατό της.

Η Tiziana Cantone βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της θείας της, με τον γενικό εισαγγελέα Fancesco Greco να επισημαίνει ότι θα υπάρξει έρευνα για ενδεχόμενη υποκίνηση αυτοκτονίας βάσει της καταγγελίας που είχε υποβάλει η Tiziana εναντίον 4 ατόμων τον περασμένο χρόνο.

Η 31χρονη, που είχε στείλει το καυτό ερωτικό βίντεο σε φίλους και έναν πρώην της σε μια προσπάθεια να τον κάνει να ζηλέψει, είχε προσπαθήσει να αφαιρεθεί το βίντεο από το διαδίκτυο πριν αυτοκτονήσει.

Το “πορνό εκδίκησης” αρχικά είχε δημοσιευτεί στο WhatsApp εν αγνοία της και στη συνέχεια δεν άργησε να γίνει viral, με πολλούς να κάνουν βίντεο παρωδία. Η φράση της “Τραβάς βίντεο; Μπράβο” στην αρχή του ερωτικού βίντεο έγινε γρήγορα σλόγκαν που χρησιμοποιήθηκε σε memes σε όλη την Ιταλία και σε t-shirts.

Η Tiziana προσπαθούσε απεγνωσμένα να ξεφύγει από όλη αυτή την κατάσταση. Είχε παραιτηθεί από τη δουλειά της, είχε μετακομίσει και προσπαθούσε να αλλάξει το όνομά της.

Πηγή: Nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε