Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Εργαστήριο καλλιέργειας μαριχουάνας σε κτήμα αντιδημάρχου!

Εργαστήριο καλλιέργειας μαριχουάνας σε κτήμα αντιδημάρχου!

Εκατοντάδες δενδρύλλια βρέθηκαν στο κτήμα της. Αν και αρνείται τις κατηγορίες, παραιτήθηκε απο τα καθήκοντά της.

Εξακόσια δενδρύλλια μαριχουάνας ανακάλυψε η σλοβενική αστυνομία στο κτήμα της αντιδημάρχου της πόλης Μίρνα, στην ανατολική Σλοβενία.

Υποστηρίζοντας ότι είναι αθώα η 64χρονη Μπάριτσα Κράλιεφσκι υπέδειξε ως ένοχο τον πρώην σύζυγό της.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομικής διεύθυνσης του Μάριμπορ, επιβεβαίωσε ότι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνες στην περιοχή, αλλά τόνισε ότι δεν μπορεί να ανακοινώσει λεπτομέρειες σε αυτό το στάδιο.

Ωστόσο η εφημερίδα «Ντέλο» της Λιουμπλιάνας επικαλούμενη ανεπίσημες πληροφορίες σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι η αστυνομία ανακάλυψε εργαστήριο μαριχουάνας στο κτήμα της Μπάριτσα Κράλιεφσκι στη Γκορένια, κοντά στην πόλη Μίρνα.

Σε αντίθεση με παρόμοιες περιπτώσεις, το εργαστήριο λειτουργούσε με ηλεκτρικό ρεύμα μέσω του μετρητή του σπιτιού και γι αυτό ο μηνιαίος λογαριασμός κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος ήταν στα 800 ευρώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η Μπάριτσα Κράλιεφσκι, συνταξιούχος δασκάλα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς σε δηλώσεις της στην τοπική εφημερίδα «Ντολένισκι λιστ» τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Κατηγόρησε δε τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο εξακολουθεί να συγκατοικεί.

Η 64χρονη αντιδήμαρχος υπέβαλε την παραίτησή της στο δήμαρχο Ντούσαν Σκέρμπις, ο οποίος την απέρριψε αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας.

Η Μπάριτσα Κράλιεφσκι έχει διατελέσει πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Μίρνα και στήριξε σθεναρά το διαχωρισμό του δήμου από το μεγαλύτερο δήμο Τρέμπνιε που υλοποιήθηκε με την εκλογή δημάρχου τον Απρίλιο του 2011, όταν η ίδια ορίστηκε αντιδήμαρχος.

Διαβάστε

Πάρτι με πόρνες … περιμένοντας τον Ομπάμα!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε