Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Έργο διεθνών συμμοριών η δολοφονία διάσημου τραγουδιστής

REUTERS
Ο ιμπρεσάριος του Φακούντο Καμπράλ ήταν ο στόχος των ενόπλων που σκότωσαν τον αργεντινό τραγουδιστή, λέει ο πρόεδρος Κολόμ της Γουατεμάλας.

Ο φόνος του αργεντινού τραγουδιστή Φακούντο Καμπράλ, το Σάββατο στη Γουατεμάλα, ήταν έργο διεθνών συμμοριών οι οποίες είχαν στόχο τον ιμπρεσάριο του τραγουδιστή, δήλωσε αργά χθες (Δευτέρα) το βράδυ ο πρόεδρος της Γουατεμάλας Άλβαρο Κολόμ.
 
“Οι σφαίρες που πήραν τη ζωή του Φακούντο Καμπράλ ήρθαν από τα σκοτεινά σπλάχνα του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος”, δήλωσε ο Κολόμ σε ομιλία του που μεταδόθηκε από την τηλεόραση, καθώς η σορός του Καμπράλ μεταφερόταν αεροπορικώς στην Αργεντινή από τη Γουατεμάλα, όπου ο τραγουδιστής πραγματοποιούσε περιοδεία.
 
Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ο ιμπρεσάριος του Καμπράλ, ο Χένρι Φαρίνα, και όχι ο τραγουδιστής, ήταν ο στόχος της επίθεσης, πρόσθεσε ο Κολόμ.
 
Ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον του Καμπράλ καθώς κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο νωρίς το πρωί του Σαββάτου, σκοτώνοντας τον 74χρονο τραγουδιστή και τραυματίζοντας σοβαρά τον Φαρίνα, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο.
 
Ο Φαρίνα, γεννημένος στη Νικαράγουα και ιδιοκτήτης αλυσίδας κλαμπ στριπτίζ στην κεντρική Αμερική με την επωνυμία Elite, πυροβολήθηκε τρεις φορές και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στην Πόλη της Γουατεμάλας.
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε