Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ερντογάν πέρα από τα όρια: Η Ελλάδα βούλιαξε, τελείωσε, έχει τα χάλια της

Φωτογραφία REUTERS
Φωτογραφία REUTERS

Είναι σαφές πως όσο πλησιάζει η Κυριακή του δημοψηφίσματος (ανήμερα του Πάσχα στις 16 Απριλίου) ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα κλιμακώνει τις προκλήσεις του. Και φυσικά, από το κάδρο δεν βγάζει την Ελλάδα.

Όπως έκανε και την περασμένη Παρασκευή σε ομιλία του στα Άδανα. Εκεί όπου για να συσπειρώσει τους οπαδούς του ώστε να ψηφίσουν «ναι» στο δημοψήφισμα και να του επιτρέψουν, μέσω της αναθεώρησης του συντάγματος, να συγκεντρώσει στα χέρια του όλες τις εκτελεστικές εξουσίες, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

«Είναι γνωστό πως και στα μάτια μας, αλλά και σε πολλές χώρες, οι γνωστοί φορείς έχουν χάσει την αξιοπιστία τους, για παράδειγμα ο γείτονας μας, η Ελλάδα βούλιαξε, τελείωσε, τα χάλια της είναι φανερά, έχει 400 δις ευρώ έχει χρέη προς την Ευρώπη και οι οίκοι αξιολόγησης της δίνουν βαθμό τέτοιο που μας περνά», είπε ο Ερντογάν, όπως μεταδίδει το Haberler.com.

«Μα πως γίνεται αυτό; Είναι δυνατόν να γίνεται κάτι τέτοιο; Δίνουν κατά παραγγελία βαθμούς. Η Τουρκία δεν τα έχει ανάγκη αυτά», συμπλήρωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε