Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Έρχονται οι Beatles Νο2; – Τι αποκάλυψε ο γιος του Μακάρτνεϊ

O γιος του Πολ Μακάρτνεϊ είπε στο BBC οτι τα παιδιά των “Σκαθαριών” εξετάζουν το ενδεχόμενο να φτιάξουν τη.. συνέχεια των πατεράδων τους.

Ο Τζέιμς Μακάρτνεϊ, 34 ετών, δήλωσε στην ιστοσελίδα του BBC ότι ο Σον, ο γιος του Τζον Λένον, ο Ντάνι, γιος του Τζορτζ Χάρισον, ο Ζακ Στάρκι, γιος του Ρίνγκο Σταρ και ο ίδιος, εξετάζουν το ενδεχόμενο να σχηματίσουν ένα γκρουπ το οποίο θα ονομάζεται “The Beatles-The Next Generation” (Οι Μπητλς-η επόμενη γενιά).

“Εγώ θα συμφωνούσα” πρόσθεσε ο Τζέιμς Μακάρτνεϊ, που άρχισε σόλο καριέρα τραγουδιστή και κιθαρίστα. “Ο Σον φάνηκε να ενδιαφέρεται, ο Ντάνι επίσης. Ο Στάρκι φάνηκε λιγότερο ενθουσιώδης, σημείωσε προσθέτοντας ότι “με λίγη τύχη” το γκρουπ θα μπορούσε να σχηματιστεί.

Οι τέσσερις απόγονοι των Beatles ακολουθούν – στα χνάρια των γονιών τους -μουσική σταδιοδρομία. Ο Σον Λένον είναι τραγουδιστής-τραγουδοποιός με έδρα τη Νέα Υόρκη. Ο Ντάνι Χάρισον έχει δημιουργήσει το δικό του συγκρότημα τους “thenewno2”, με τον Όλιβερ Χεκς.

Ο Zακ Στάρκι είναι ντράμερ όπως και ο πατέρας του Ρίνγκο Σταρ, και έχει παίξει με τους Who και τους Oasis.

Ο Τζέιμς Μακάρτνεϊ που μοιάζει πολύ στον πατέρα του, δήλωσε “ονειρεύεται να τα πάει καλύτερα από τους Beatles”. “Μακάρι να ήμουν ισάξιός τους-αλλά ακόμη και αυτό θα είναι δύσκολο”, παραδέχθηκε.

Οι δύο δίσκοι του ήταν συμπαραγωγές με τον πατέρα του, ο οποίος στα 69 του χρόνια δεν δείχνει κανένα σημάδι αποχώρησης από τη μουσική σκηνή, με την κυκλοφορία πρόσφατα ενός άλμπουμ, με τίτλο “Κisses on the Bottom”.

Διαβάστε

Πετάτε για Λονδίνο; Ακούστε Beatles!

Abbey Road: Οι Beatles την έκαναν μνημείο πολιτικής κληρονομιάς!


Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε