Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Έσπερναν τον τρόμο 15χρονοι μασκοφόροι ληστές με σπαθιά και τσεκούρια-δείτε το video

Εισέβαλλαν ξημερώματα στα σπίτια ”κατεδαφίζοντας” με τα όπλα τους τις πόρτες και αφού μαχαίρωναν και ξυλοκοπούσαν τους ενοίκους,τους απειλούσαν ότι θα τους ”ξεριζώσουν” μάτια και γλώσσα εαν δεν τους παραδώσουν τα κλειδιά των αυτοκινήτων τους.

Εξαιτίας της αγριότητας των ληστειών τους,το δικαστήριο χθες τους επέβαλλε 4,5 χρόνια φυλάκισης στον καθένα και δημοσιοποίηση των ονομάτων και των φωτογραφιών τους.
 
Μέλος της σπείρας,γνωστής ως Mad Dogs προσπάθησε να γελοιοποιήσει πριν 3χρόνια τον τότε ηγέτη των Τόρυς και νυν πρωθυπουργό Ν.Κάμερον ,ο οποίος σε προεκλογική περιοδεία πέρασε από τη γειτονιά τους,στο Μάντσεστερ, και πόζαρε χωρίς να ξέρει ότι πίσω από τη πλάτη του ο ανήλικος τον ”πυροβολούσε” με ανάλογη χειρονομία,όπως βλέπετε και στο video.
Μόλις μέσα σε 6 μήνες πέρσυ,από τον Μάρτιο εως τον Αύγουστο ”χτύπησαν” 11 φορές σπίτια πλουσίων για να αποσπάσουν πολυτελή αυτοκίνητα.
 
Οι αφηγήσεις των θυμάτων τους σοκάρουν,ιδίως όταν περιγράφουν τη βία που χρησιμοποιούσαν τα 15χρονα σχολιαρόπαιδα με τις ”αγγελικές” φάτσες.
 
”Ξύπνησα ξημερώματα βλέποντας την πόρτα μου να γίνεται κομμάτια και πριν προλάβω να συνέλθω,πήραν τα κλειδιά της BMW με χτύπησαν με τσεκούρι,με έσυραν έξω γυμνό και με απείλησαν ότι εαν δεν έβαζα μπροστά το αυτοκίνητο θα μου ξερίζωναν τη γλώσσα.
Την συγκάτοικο μου την τραυμάτισαν με κουζινομάχαιρο και της ”έβαλαν” το κεφάλι στο μαξιλάρι με την απειλή ότι εαν φωνάξει βοήθεια θα της ξεριζώσουν τα μάτια”.
 
Ένα άλλο θύμα τους, θυμάται πως προσπαθούσαν να μιμηθούν τον Jack Nicholson στην”ιστορική” σκηνή της ταινίας ”η Λάμψη” όταν με ένα τσεκούρι εφόρμησαν στο δωμάτιο του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε