Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Εσύ μπορείς να δεις το κρυφό μήνυμα σε αυτές τις φωτογραφίες;

Εσύ μπορείς να δεις το κρυφό μήνυμα σε αυτές τις φωτογραφίες;

Χρειάστηκε μικρό χρονικό διάστημα για να συγκεντρώσει γρήγορα 50.000 followers στο Instagram. Η Louise Delage ωστόσο είχε έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο με τις φωτογραφίες που ανέβαζε.

Οι φωτογραφίες του 25χρονου μοντέλου περιελάμβαναν στιγμές της από την παραλία, τα ψώνια, τις βόλτες με τους φίλους στην πόλη και γρήγορα οι followers της άρχισαν να τις αφήνουν κολακευτικά σχόλια.

Το 25χρονο μοντέλο όμως είχε ένα μήνυμα που ήθελε να περάσει. Για πολλούς χρήστες φαινόταν πως έχει μια απίστευτα τέλεια ζωή στο Instagram. Πολλοί λίγοι ήταν εκείνοι που συνειδητοποίησαν πως η Louise Delage δεν ήταν… πραγματική. Τι υπάρχει κοινό σε κάθε φωτογραφία;

Είτε κρατά ένα ποτήρι Sauvignon Blanc στο χέρι, είτε ένα κοκτέιλ βρίσκεται δίπλα της ή ακόμα και ένα μπουκάλι προεξέχει από την τσάντα της. Σε όλες τις φωτογραφίες η Louise Delage είναι αχώριστη από το ποτό. Όχι βέβαια τυχαία.

Το πρακτορείο BETC προσέλαβε το μοντέλο από το Παρίσι για να στείλει ένα έξυπνο μήνυμα για τον εθισμό των νέων στο αλκοόλ. Ως μέρος της εκστρατείας “Addict Aide’s Like My Addiction” προσπάθησε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο γύρω από την κατανάλωση αλκοόλ από νέους και να επιστήσει την προσοχή στο γεγονός πως ο αλκοολισμός μπορεί να μη γίνει εύκολα αντιληπτός.

Μέχρι το πρακτορείο BECT να δημοσιοποιήσει ένα αποκαλυπτικό βίντεο για την καμπάνια με πρωταγωνίστρια το 25χρονο μοντέλο, είχαν καταφέρει να “εξαπατήσουν” πολλούς ανθρώπους, καθώς πίστευαν πως πρόκειται για μια ακόμα blogger. “Είναι εύκολο να μην προσέξετε τον εθισμό κάποιου κοντινού σας προσώπου”, είναι το μήνυμα που στέλνει στο βίντεο της εκστρατείας για τον αλκοολισμό.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε