Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Μερικά Σύννεφα 18 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Εταιρίες απαγορεύουν στους υπαλλήλους τους να μπαίνουν στο Facebook!

Εταιρίες απαγορεύουν στους υπαλλήλους τους να μπαίνουν στο Facebook!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 22.11.2010 | 17:02
Πρώτη δημοσίευση: 22.11.2010 | 17:02

Πολλές είναι οι εταιρίες που απαγορεύουν στους υπαλλήλους τους να μπαίνουν στο Facebook αλλά και σε άλλα site κοινωνικής δικτύωσης, από τους υπολογιστές της δουλειάς.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρία παραγωγής λογισμικών ασφάλειας Webroot σε πάνω από 1.000 επιχειρήσεις των ΗΠΑ και  της Μ. Βρετανίας, το 81% εξ’ αυτών ακολουθούν συγκεκριμένη πολιτική για την πρόσβαση των υπαλλήλων στο διαδίκτυο ενώ οι μισές από αυτές απαγορεύουν ρητά σε όλους τους  υπαλλήλους τους να επισκέπτονται ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης μέσω των υπολογιστών της εταιρίας.

Το 34% των εταιριών αυτών χρησιμοποιεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα με το οποίο μπορεί κι ελέγχει τους υπαλλήλους τους για τα site που επισκέπτονται στο διαδίκτυο παράλληλα με τη δουλειά τους. από τους υπαλλήλους.

Το πιο απαγορευμένο site κοινωνικής δικτύωσης δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Facebook με ένα 39% των επιχειρήσεων να το απαγορεύει στους υπαλλήλους ενώ δεύτερο έρχεται το Twitter με το 30% να το απαγορεύει και τέλος έρχονται με 27% οι ιστοσελίδες με video, όπως για παράδειγμα το YouTube.
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές! Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές!
  2. Θεσσαλονίκη: Πάρκαρε και κατάφερε να κάνει 4 παραβάσεις - Οδηγός για όσκαρ ασυνειδησίας [pic] Θεσσαλονίκη: Πάρκαρε και κατάφερε να κάνει 4 παραβάσεις - Οδηγός για όσκαρ ασυνειδησίας [pic]
  3. Πάτρα: Οι τουαλέτες έκρυβαν αυτό το μήνυμα έκπληξη - Η εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου [pics] Πάτρα: Οι τουαλέτες έκρυβαν αυτό το μήνυμα έκπληξη - Η εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου [pics]
  4. Τα Facebook Stories ήρθαν και στην Ελλάδα! Τα Facebook Stories ήρθαν και στην Ελλάδα!
  5. Θεσσαλονίκη: Το ξέσπασμα του Γιάννη Βαρδή - Η ανάρτηση για δημοτική απόφαση [pic] Θεσσαλονίκη: Το ξέσπασμα του Γιάννη Βαρδή - Η ανάρτηση για δημοτική απόφαση [pic]
  6. Το Facebook και το Instagram αλλάζουν τους κανόνες πολιτικής απορρήτου! Το Facebook και το Instagram αλλάζουν τους κανόνες πολιτικής απορρήτου!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook