Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Έθελ Μπουζάλας: Ο ιερέας με άφησε έγκυο – Τι λέει ο άντρας της

Έθελ Μπουζάλας: Ο ιερέας με άφησε έγκυο – Τι λέει ο άντρας της

Προδομένη από τον ιερέα Γεώργιο Πασσιά, με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση η οποία ήρθε στο φως μαζί με τα… sex tapes τους, δηλώνει η 45χρονη Περουβιανή Έθελ Μπουζάλας.

Η 45χρονη γυναίκα, την οποία είχε βαφτίσει ο πάτερ Πασσιάς προκειμένου να παντρευτεί τον σύζυγό της Τομ Μπουζάλα, έστειλε e-mail στον επίσκοπο Αντώνιο Παρόπουλο, πρωτοσύγκελο της Ελληνορθόδοξης εκκλησίας στις ΗΠΑ, όπου αρνείται ότι υπεξαίρεσε το ποσό των 30.000 δολαρίων από το σχολείο της ενορίας όπου ο εραστής της την είχε διορίσει διευθύντρια. Ήταν… τα δανεικά που πήρε πίσω, όπως λέει.

Η 45χρονη Περουβιανή καλλονή, μητέρα τριών παιδιών, δηλώνει θύμα του Πασσιά, τον κατηγορεί πως την εκμεταλλεύθηκε και πως την είχε αφήσει έγκυο. Αποκαλύπτει δε ότι ο… “ερωτύλος” παπάς είχε κι άλλες ανάλογες σχέσεις. “Δεν θα τολμήσω να ρωτήσω αν ο πατέρας Γεώργιος έχει κάνει κάτι τέτοιο ξανά, αν και μου φαίνεται πως έχει κάνει. Γιατί να αμφιβάλω;”, αναφέρει στο e-mail της, μέρος του οποίου δημοσίευσε η New York Post.

“Αφέθηκα να σηκώσω το βάρος του σκανδάλου μόνη μου ενώ εκείνος έχει κρυφτεί. Η αδερφή μου λέει πως με χρησιμοποίησε και θυματοποιήθηκε για τα χρήματά μου και πως δεν είμαι το μοναδικό του θύμα. Πληγώθηκα όπως δεν έχω πληγωθεί ποτέ” γράφει η Μπουζάλας, σημειώνοντας πως “ο μεγαλύτερος γιος μου αγαπάει τον πάτερ και τώρα πρέπει να του πω την αλήθεια”.

Στο e-mail προς τον επίσκοπο Παρόπουλο, η 45χρονη γυναίκα αναφέρεται και στο ποσό των 30.000 δολαρίων, το οποίο έκανε… φτερά από το ταμείο του σχολείου της ενορίας στο προάστιο Ουάσινγκτον Χάιτς στη Νέα Υόρκη. Η Μπουζάλας, εκτός από διευθύντρια του σχολείου ήταν και Ταμίας της Ενορίας.

Στο e-mail της υποστηρίζει ότι ο σύζυγός της είχε δανείσει μεγάλα χρηματικά ποσά στο σχολείο για βιβλία και μισθοδοσία. Και όπως τόνισε, τα λεφτά που πήρε από το Ταμείο ξεπλήρωναν αυτά τα δάνεια. Μόνο που τα δάνεια που υποτίθεται ότι είχε δώσει ο σύζυγός της στο σχολείο, ήταν χωρίς… χαρτιά και αποδείξεις. “Ο Τομ δεν δίνει ποτέ επιταγές, πάντα μετρητά καθώς ασχολείται με κτηματομεσιτικά και κάνει πολλές συναλλαγές με μετρητά”, έγραψε η 45χρονη. Ο πρωτοσύγκελος της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας των ΗΠΑ διεμήνυσε στη Μπουζάλα να προσκομίσει έγγραφα που να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της. Ειδάλλως, το λόγο θα έχουν οι αρχές.

Αν δεν προσκομίσει τις αποδείξεις που της ζητούνται, όπως χαρακτηριστικά της απάντησε ο Παρόπουλος “υπάρχουν εκείνοι που θα την κατηγορήσουν πως έκλεψε τα χρήματα”. Ο πρωτοσύγκελος δήλωσε τη NY Post ότι η 45χρονη θα επιστρέψει μέσα στην εβδομάδα τα χρήματα. Και αφού τα επιστρέψει, θα μπουν σε δεσμευμένο λογαριασμό μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Από την πλευρά του, ο Τομ Μπουζάλας, “έσπασε” για πρώτη φορά από την ημέρα που ήρθαν στο φως οι αποκαλύψεις του ροζ σκανδάλου. Ο σύζυγος της 45χρονης ερωμένης του ιερέα δήλωσε ότι είναι σε διάσταση από τη σύζυγό του αλλά εξακολουθεί να την αγαπάει και πιστεύει πως την εκμεταλλεύθηκε ένας άνθρωπος ψυχρός “που πάσχει από διαταραχή συμπεριφοράς”.

Πηγή: New York Post

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε