Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ετοίμαζε νέο μακελειό σε προβολή του Batman;

Ο 37χρονος Σκοτ Σμιθ - ΦΩΤΟ REUTERS
Ο 37χρονος Σκοτ Σμιθ - ΦΩΤΟ REUTERS

Εφιαλτικές μνήμες προκάλεσε η σύλληψη ενός 37χρονου που συνελήφθη γιατί πήγε να δει νέα ταινία του Batman αλλά είχε στο σακίδιό του ένα πιστόλι τύπου Glock, πυρομαχικά και πολλά μαχαίρια!

Το σοκ από το μακελειό στο Κολοράντο, όταν ο 24χρονος Τζέιμς Χολς άνοιξε πυρ στην πρεμιέρα της προβολής της ταινίας The Dark Knight Rises, στον κινηματογράφο Ορόρα του Ντένβερ, δεν έχει ακόμη καταλαγιάσει.

Και η είδηση της σύλληψης του 37χρονου Σκοτ Σμιθ, πάλι σε προβολή της ταινίας του Batman αυτή τη φορά σε κινηματογράφο του Κλίβελαντ, προκάλεσε ρίγη.

Όπως μεταδίδει η Huffington Post, ο 37χρονος φάνηκε ύποπτος στον διευθυντή του κινηματογράφου στο North Ridgeville του Κλίβελαντ, όταν το περασμένο Σάββατο μπήκε στην αίθουσα για την προβολή των 10:00.

Του κίνησε τις υποψίες το σακίδιο του 37χρονου.

Σύμφωνα με την Cleveland Plain Dealer, ο διευθυντής και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, που εργάζεται ως security στον κινηματογράφο, έψαξαν την τσάντα του Σμιθ, μέσα στην οποία βρήκαν ένα πιστόλι Glock 9mm, πυρομαχικά και τρία μαχαίρια. Είχε και τέταρτο μαχαίρι, το οποίο είχε κρύψει κάτω από τα ρούχα του.

Τον συνέλαβαν χωρίς να προβάλει αντίσταση. Δεν απείλησε κανέναν, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τη στιγμή της σύλληψής του ήταν μόνος μέσα στην αίθουσα. Είχε καθίσει στην τελευταία σειρά, στο κέντρο, με την πλάτη του στον τοίχο. Μια θέση «στρατηγική» όπως είπαν αστυνομικοί.

Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, ενός έτους. Τη Δεύτερα έγινε και έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν πολλά όπλα, πυρομαχικά, μια μάσκα αερίων και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Υπηρέτησε στο στρατό αλλά για μικρό διάστημα, ενώ παίρνει φάρμακα, το είδος τους όμως δεν έγινε γνωστό.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ένδειξη για τα κίνητρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγα λουλούδια και μια αγκαλιά από τον “Batman” – Μάθημα ανθρωπιάς από τον Κρίστιαν Μπέιλ (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Μέτρα ασφαλείας στους γερμανικούς κινηματογράφους για την ταινία του Batman

Το –χαμένο- βλέμμα του δολοφόνου – Οι σοκαριστικές φωτό του μακελάρη Τζόκερ

Αυτός είναι ο “μασκοφόρος” μακελάρης – Παγίδες με βόμβες στο σπίτι του

12 οι νεκροί από επίθεση στην πρεμιέρα του Batman – ΒΙΝΤΕΟ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε