Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Έτσι πήγε η Ριάνα στο τετ-α-τετ με τον Μακρόν! [pics]

Έτσι πήγε η Ριάνα στο τετ-α-τετ με τον Μακρόν! [pics]

Την περασμένη Τετάρτη, η Ριάνα είχε τετ-α-τετ συνάντηση με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν για να συζητήσουν θέματα χρηματοδότησης της εκπαίδευσης διεθνώς.

Η συνάντηση ήταν στο Μέγαρο των Ηλυσίων και η σταρ της ποπ ντύθηκε «κατάλληλα»: ιδιαίτερα μακρύ γκρίζο πουκάμισο, μπάγκι παντελόνι, σακάκι πολύ μεγάλου μεγέθους και τσάντα Dior Addict (η σχέση της Ριάνα με τον οίκο μόδας έχει προϊστορία: το 2016, σχεδίασε κολεξιόν γυαλιών ηλίου για τον Dior, ήταν παρούσα στο show Φθινόπωρο 2017 που έγινε στο Παρίσι και στο show Resort 2018 στο Λος Άντζελες).

Εξίσου casual ήταν το ντύσιμο και της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας: η Μπριζίτ Μακρόν φορούσε λευκό σακάκι με τρουακάρ μανίκι και τζιν.

Η πρόσκληση ήλθε από τον Γάλλο Πρόεδρο μετά το τουίτ που του έστειλε, τον Ιούνιο, η Ριάνα – με την ιδιότητα της ιδρύτριας του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος Clara Lionel Foundation – ζητώντας του να δεσμευθεί ότι θα στηρίξει την εκπαίδευση στον αναπτυσσόμενο κόσμο.

Μετά τη συνάντηση, η Ριάνα κατέφυγε στο τουίτερ, για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της: «Σας ευχαριστώ κ. Πρόεδρε @EmmanuelMakron και κ. Πρώτη Κυρία για την καταπληκτική συνάντηση και το πάθος για την παγκόσμια εκπαίδευση και την εκπαίδευση κοριτσιών!»

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε