Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Έβαλαν επιβάτες αεροπλάνου να πληρώσουν επιπλέον για τα…καύσιμα!

Αεροπορικές εταιρείες βάζουν επιβάτες να πληρώσουν αν θέλουν να πάνε τουαλέτα, αν θέλουν να φάνε. Τώρα τους βάζουν να πληρώνουν και για τα…καύσιμα;
Μία αυστριακή αεροπορική εταιρία τσάρτερ ερευνά τις καταγγελίες ότι επιβάτες που ταξίδεψαν από την Ινδία στη Βρετανία υποχρεώθηκαν να καταβάλουν επιπλέον 20.000 λίρες (31.500 δολάρια) για να καλύψουν το κόστος των καυσίμων και της προσγείωσης για το τελευταίο σκέλος του ταξιδιού τους.
 
Επιβάτες της πτήσης δήλωσαν σήμερα στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ότι υποχρεώθηκαν να πληρώσουν επιπλέον όταν το αεροσκάφος της Comtel Air πραγματοποίησε ενδιάμεσο σταθμό στη Βιένη στη διάρκεια της πτήσης από το Αμριτσάρ στο Μπέρμιγχαμ, στα βόρεια του Λονδίνου.
 
Η αεροπορική εταιρία η οποία εκτελεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο από τον Οκτώβριο ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει έρευνα μετά τις καταγγελίες.
 
“Ακουσα τι έγινε, δεν θα έπρεπε να έχει συμβεί και θα πραγματοποιήσω έρευνα για τους λόγους που συνέβη. Εκείνοι που κλήθηκαν να καταβάλουν τα χρήματα θα αποζημιωθούν,” δήλωσε ο Μπουνπίντερ Κάντρα, διευθυντής των υπηρεσιών επιβατών της Comtel Air στο Μπέρμιγχαμ.
 
Οι αρχές του αεροδρομίου του Μπέρμιγχαμ ανακοίνωσαν ότι η εταιρία πραγματοποιεί με επιτυχία πτήσεις στο Αμριτσάρ και εξέφρασαν την ανησυχία τους προσθέτοντας ότι θα ξεκινήσουν κι οι ίδιες ξεχωριστή έρευνα για το γεγονός.
 
Εκπρόσωπος του Φόρεϊν Οφις στο Λονδίνο δήλωσε ενήμερος ότι κάποιοι βρετανοί υπήκοοι είχαν αντιμετωπίσει πρόβλημα σε πτήση της Comtel Air και θα ζητήσει διευκρινίσεις.
 
Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Βρετανίας ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να σχολιάσει ένα πρόβλημα που αφορά ξένη αεροπορική εταιρία.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε