Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 37 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Έβαλε αγγελία στο Facebook για να πουλήσει τον γιο του προς 15 εκατ. ευρώ!

Έβαλε αγγελία στο Facebook για να πουλήσει τον γιο του προς 15 εκατ. ευρώ!
Ο Σαουδάραβας επιχειρηματίας με τον γιο του που τον έχει βγάλει προς πώληση. Αν είναι δυνατόν! ΦΩΤΟ REUTERS
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.01.2012 | 05:00
Πρώτη δημοσίευση: 11.01.2012 | 14:35

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας Σαουδάραβας επιχειρηματίας που προσπαθεί να πουλήσει...το γιο του στο Facebook για 15 εκατομμύρια ευρώ!

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή στο Facebook, όπου ένας Σαουδάραβας επιχειρεί να πουλήσει το γιο του έναντι 73 εκατομμυρίων UAE Dirhams (περίπου €15 εκατομμυρίων) προκειμένου να παρέχει τα προς το ζήν στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του, τη γυναίκα και την κόρη του!

Ο λόγος για το Saud bin Nasser Al Shahry, ο οποίος είδε πρόσφατα την παράνομη επιχείρηση του να κλείνει από το τοπικό δικαστήριο και μη έχοντας άλλο πόρο ζωής αποφάσισε να προβεί στην απάνθρωπη πράξη εμπορίας του γιου του. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, η απόφαση του αυτή ήταν μονόδρομος, ενώ ο μόνος όρος που θέτει στην πώληση είναι να γνωρίζει σε ποια πόλη θα κατοικούν οι αγοραστές του.

Να σημειώσουμε ότι η εμπορία παιδιών συνιστά αδίκημα στη Σαουδική Αραβία, η κυβέρνηση της οποίας όμως επιμένει συστηματικά να “κάνει τα στραβά μάτια” στα υψηλότατα ποσοστά διακίνησης ανθρώπων.

Από την άλλη πλευρά, η συγκεκριμένη πράξη έρχεται ενάντια και στους όρους χρήσης του Facebook, σύμφωνα με τους οποίους, οι λογαριασμοί που καταπατούν συγκεκριμένα ανθρώπινα δικαιώματα ενδέχεται να διαγραφούν ανά πάσα στιγμή


Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο