Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Έβαλε φράχτη για να αποφύγει δημοσιογράφο

Το σπίτι της Σάρα Πέιλιν που αναγκάστηκε τελικά να βάλει φράχτη.
Το σπίτι της Σάρα Πέιλιν που αναγκάστηκε τελικά να βάλει φράχτη.
Η Σάρα Πέιλιν έβαλε ένα μεγάλο φράχτη για να αποφύγει την σκανδαλοθηρία και τον “εναλλακτικό” δημοσιογράφο γείτονα της.

 

Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά. Αυτό μάλλον σκέφτηκε η τέως υποψήφια αντιπρόεδρος των Ρεπουμπλικανών Σάρα Πέιλιν η οποία ύψωσε φράχτη γύρω από το σπίτι της στην Αλάσκα καθώς δίπλα της μετακόμισε ένας αμερικανός συγγραφέας που ειδικεύεται σε «εναλλακτικές» (και μη «εγκεκριμένες») βιογραφίες διασήμων.
 
Ο δημοσιογράφος Τζο Μακ Γκίνις νοίκιασε για πέντε μήνες μια μονοκατοικία ακριβώς δίπλα σε αυτήν που διαμένει η κυρία Πέιλιν, στην πόλη Γουάσιλα της Αλάσκας, με σκοπό να γράψει ένα βιβλίο για τη «Σάρα Μπαρακούντα» που είναι το παρατσούκλι της. 

Ο γνωστός για «διεισδυτικές περιγραφές» διάσημων Αμερικανών συγγραφέας εδώ και λίγο καιρό έχει πάθει ένα είδος δημοσιογραφικής «ψύχωσης» με τη 46χρονη Πέιλιν. Πριν από έναν ακριβώς χρόνο είχε γράψει ένα άρθρο σχετικά με την πολιτική σταδιοδρομία της στο περιοδικό «Πορτφόλιο», ενώ πριν από έξι μήνες είχε προσφέρει 60.000 δολάρια σε δημοπρασία στη δημοφιλή ιστοσελίδα eΒay, προκειμένου να δειπνήσει μαζί της. Βλέποντας το όνειρό του να μη γίνεται πραγματικότητα (μια γυναίκα πρόσφερε παραπάνω χρήματα, περνώντας τελικά ένα βράδυ με την κυρία Πέιλιν), νοίκιασε το σπίτι δίπλα ακριβώς στην κατοικία της πρώην κυβερνήτου της Αλάσκας.

 
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο κ. Μακ Γκίνις το βιβλίο θα ονομάζεται «Η χρονιά που η Σάρα Πέιλιν έζησε επικίνδυνα», ενώ από τον εκδοτικό οίκο «Μπρόντγουεϊ Μπουκς» του συγγραφέα δηλώθηκε ότι ο κ. Μακ Γκίνις δεν θα γράψει «λιβελλογράφημα κατά της κυρίας Πέιλιναλλά για τη διάστασή της ως πολιτικού και πολιτισμικού φαινομένου».
 
Η «Σάρα Μπαρακούντα», ενώ αρχικά είχε τονίσει ότι θα τον υποδεχθεί με φρεσκοψημένη πίτα, στη συνέχεια άλλαξε γνώμη και τήρησε αμυντική στάση, υψώνοντας γύρω από το σπίτι της ξύλινο φράχτη και προειδοποιώντας τον δημοσίως να μείνει μακριά από τα παιδιά της.
 
«Αναρωτιέμαι τι είδους υλικό μπορεί να συγκεντρώσει για μένα παρακολουθώντας τα δωμάτια των παιδιών μου, τον κήπο μου ή τη μικρή μου πισίνα» επισήμανε σε πρόσφατη συνέντευξή της η κυρία Πέιλιν, δικαιολογώντας την πράξη της ως μια απόπειρα προστασίας της οικογένειάς της από αδιάκριτες συμπεριφορές.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε