Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Έβαλε να σκοτώσουν το γιό του που κέρδισε το τζακποτ!

Έβαλε να σκοτώσουν το γιό του που κέρδισε το τζακποτ!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.05.2010 | 07:57
Πρώτη δημοσίευση: 29.05.2010 | 07:57

Ο νικητής του τζάκποτ σε τυχερό παιγνίδι στη Βραζιλία προ τετραετίας σώθηκε από το σχέδιο του ίδιου του τού πατέρα να τον δολοφονήσει.

Από την αστυνομία συνελήφθησαν δύο πληρωμένοι δολοφόνοι οι οποίοι κατά την αστυνομία είχαν προσληφθεί για να τον εκτελέσουν. 

Η αστυνομία πληροφόρησε τον Φάμπιου ντε Μπάρους για το σχέδιο του πατέρα του, Φρανσίσκου, να τον δολοφονήσουν οι εκτελεστές για να κρατήσει τα κέρδη από το τυχερό παιγνίδι, για τα οποία οι δυο τους συγκρούονταν αφότου ο Φάμπιου τα κέρδισε, το 2006, ανέφεραν ο τηλεοπτικός σταθμός O Globo TV και το ειδησεογραφικό πρακτορείο Agencia Estado.

Η διένεξή τους είχε και δικαστική διάσταση καθώς ο Φρανσίσκου, 60 ετών, αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα στον Φάμπιου, ο οποίος τα είχε καταθέσει σε δικό του τραπεζικό λογαριασμό. Οι δύο άνδρες δεν είχαν μιλήσει για περίπου τρία χρόνια, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Φάμπιου.

Ο πατέρας συνελήφθη στην Κουιάμπα, στην δυτική Βραζιλία, την Τετάρτη. Το Agencia Estado μετέδωσε ότι η αστυνομία ανακάλυψε το σχέδιο δολοφονίας παρακολουθώντας τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις των δυο πληρωμένων εκτελεστών.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο