Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Έβαλε τέλος στη ζωή του σε κλινική ευθανασίας μετά το φριχτό τροχαίο [vid]

Έβαλε τέλος στη ζωή του σε κλινική ευθανασίας μετά το φριχτό τροχαίο [vid]

Ήταν καιρό που ο Fabiano Antoniani, γνωστός και ως DJ Fabo, παρακαλούσε να τον αφήσουν να πεθάνει με τους δικούς του όρους μετά το τρομακτικό τροχαίο που τον άφησε σε μια “κόλαση πόνου”.

Ο δημοφιλής DJ Fabiano Antoniani, που είχε μείνει παράλυτος μετά από ένα φριχτό τροχαίο, έβαλε τέλος στη ζωή του σε κλινική αυτοκτονίας στην Ελβετία. Έβαλε τελικά τέλος στη ζωή του σε κλινική ευθανασίας μετά την απαραίτητη έγκριση αυτή την εβδομάδα.

Ο 40χρονος έφυγε από τη ζωή περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του και την κοπέλα του μετά από αγώνες χρόνων να πάρει έγκριση από την ιταλική κυβέρνηση να βάλει τέλος στη ζωή του. Είχε κάνει εκστρατεία για αλλαγή του νόμου στην Ιταλία προκειμένου να επιτρέπει την υποβοηθούμενη αυτοκτονία, αλλά η συζήτηση είχε αναβληθεί 11 φορές στο Κοινοβούλιο μετά τις έντονες αντιδράσεις από την εκκλησία.

Ο Marco Cappato, ακτιβιστής που υποστήριξη το αίτημα του Fabiano Antoniani, ταξίδεψε μαζί του στην Ελβετία και ανακοίνωσε πως ο DJ έβαλε τέλος στη ζωή του. Είχε αναγκαστεί να υποβληθεί σε μια σειρά από ιατρικές και ψυχολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι ήταν κάτι που ήθελε πριν δοθεί το πράσινο φως για τη διαδικασία.

“Σας παρακαλώ, επιτρέψτε μου να πεθάνω. Ζω έναν εφιάλτη που δεν τελειώνει ποτέ”, ήταν το συγκλονιστικό μήνυμα που είχε στείλει στον πρωθυπουργό Sergio Mattarella. Είχε μείνει μερικώς παράλυτος το 2014 μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα και άλλαξε για πάντα η ζωή του.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε