Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Έβαζε την μπέρτα του και τάιζε αστέγους – Απίστευτη επιβράβευση σε 9χρονο (ΒΙΝΤΕΟ)

Έβαζε την μπέρτα του και τάιζε αστέγους – Απίστευτη επιβράβευση σε 9χρονο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 9χρονος Ewan είχε γίνει γνωστός σε όλους ως “Super Ewan” στο Ντιτρόιτ. Από τα 7 του χρόνια έβαζε την κόκκινη μπέρτα του και συμμετείχε σε συσσίτια αστέγων.

Δύο χρόνια μετά το υπέροχο έργο του ήρθε η στιγμή της επιβράβευσης για τον ίδιο και την οικογένειά του. Η Chevrolet, γιορτάζοντας το δίσεκτο έτος, προέτρεψε τους πολίτες να κάνουν κάτι καλό για κάποιον άγνωστο, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους.

“Τι όμορφο θα μπορούσες να κάνεις για κάποιον που δεν το περιμένει;” ήταν η ερώτηση που έκαναν οι υπεύθυνοι της εταιρείας. Οι γονείς του μικρού Ewan εδώ και δύο χρόνια τον πήγαιναν ένα Σάββατο κάθε μήνα σε συσσίτια για να εκπληρώσει τα ιδανικά υπερήρωα που είχε.

Όταν το έμαθαν στη Chevrolet, αποφάσισαν να τον βοηθήσουν στο σημαντικό έργο του. Η ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά του ήταν νέο κόκκινο Chevy Traverse για να μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ο μικρός και οι γονείς του ήταν ενθουσιασμένοι με το καινούριο αυτοκίνητο και τα επιπλέον δώρα της εταιρείας για τους αστέγους.

Πηγή: Goodnewsnetwork

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε