Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Έβγαλαν ένα φτερό από το πρόσωπο μωρού

Έβγαλαν ένα φτερό από το πρόσωπο μωρού

Δε μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι γονείς της 7μηνών Ειμί, όταν είδαν τους γιατρούς να βγάζουν από το πρόσωπο του μωρού τους ένα μαύρο φτερό.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα της μικρής, Έμα Γουίτινγκτον, παρατήρησε κάτι σαν σπυρί στο πρόσωπο του παιδιού. Το περασμένο Σάββατο είδε ένα κόκκινο εξόγκωμα, σε μέγεθος μπάλας του γκολφ, λίγο κάτω από το μάγουλο της Έιμι. Αμέσως, την πήγε στα επείγοντα ενός νοσοκομείου.

Αλλά εκεί, οι γιατροί της είπαν πως δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, πως μάλλον είναι ένα διογκωμένο γάγγλιο και ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Και της πρότειναν να επιστρέψει σπίτι. Όπως και έκανε.

Την επόμενη μέρα όμως, οι γονείς της Έιμι ανακάλυψαν πως υπήρχε κάτι σαν προεξοχή στο καρούμπαλο της μικρής. Και αμέσως, πήγαν το παιδί σε άλλο νοσοκομείο, στη Γουιτσιτά του Κάνσας. Εκεί, οι γιατροί είχαν διαφορετική άποψη από τους προηγούμενους.
Κατάλαβαν πως η «προεξοχή» ήταν η άκρη ενός μικρού φτερού, το οποίο κι ένας από τους γιατρούς το αφαίρεσε.

Αυτό που είχε γίνει είναι πως η μικρή, άγνωστο πως, είχε καταπιεί το φτερό, το οποίο σφήνωσε στο λαιμό της και το σώμα της προσπαθούσε να το αποβάλει! Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτή η διαδικασία να κράτησε πολλούς μήνες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ NEWSIT

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε