Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

“Έβρεξε”... σερβιέτες και προφυλακτικά!

“Έβρεξε”... σερβιέτες και προφυλακτικά!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.11.2012 | 09:23
Πρώτη δημοσίευση: 08.11.2012 | 09:23

Ακτιβιστές κατά του βορειοκορεατικού καθεστώτος έριξαν με αερόστατα που ξεκίνησαν από τη Νότια Κορέα και πέρασαν τα σύνορα των δύο χωρών, προπαγανδιστικά φυλλάδια, προφυλακτικά και σερβιέτες

Οι αντικαθεστωτικοί προκαλούν εδώ και αρκετές εβδομάδες την Πιονγκγιάνγκ που απείλησε την Σεούλ με μια "ανελέητη" στρατιωτική απάντηση και τόνισε ότι θα βομβαρδίσει τις περιοχές από όπου απογειώνονται τα αερόστατα.

Είκοσι αερόστατα έριξαν περίπου 150.000 φυλλάδια, 5.000 προφυλακτικά και σερβιέτες υγιεινής.

"Πιστεύουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς προφυλακτικά στη Βόρεια Κορέα", τόνισε ο επικεφαλής της οργάνωσης Right Korea Μπονγκ Τάε-Χονγκ. "Οι Βορειοκορεάτες έχουν επίσης ανάγκη αντισυλληπτικών και προστασίας κατά των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων", πρόσθεσε.

Τα αερόστατα μετέφεραν ηλεκτρικές λάμπες, ζαχαρωτά, εσώρουχα, κάλτσες και οδοντόπαστες και άλλα προϊόντα σπάνια στην Βόρεια Κορέα εξαιτίας της τραγικής οικονομικής της κατάστασης.

Οι επιχειρήσεις αυτές οργανώνονται από βορειοκορεάτες αντικαθεστωτικούς, χριστιανούς ακτιβιστές και διάφορες οργανώσεις. Τα κείμενα στα φυλλάδια καταγγέλλουν το απολυταρχικό καθεστώς και καλούν τους Βορειοκορεάτες να εκδιώξουν από την εξουσία την δυναστεία των Κιμ που κυβερνά τη χώρα από το 1948.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο