Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Έχει σωσία η Χίλαρι Κλίντον; Φωτογραφίες… πριν και μετά βάζουν “φωτιά” στο Twitter!

Φωτο Twitter / @MONAKatOILS
Φωτο Twitter / @MONAKatOILS

Σε ένα… κλασικό σόου με αμερικανική υπογραφή μετατρέπονται οι επερχόμενες προεδρικές εκλογές, με την κατάσταση της υγείας της υποψήφιας των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, να βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο.

Και τι δεν έχει ακουστεί για την Χίλαρι Κλίντον. Έχουν υπάρξει πολλές στιγμές κατά τις οποίες η επίδοξη… αντικαταστάτρια του Μπαράκ Ομπάμα στο Οβάλ Γραφείο, έχει εμφανιστεί να… τα χάνει μπροστά στις κάμερες, είτε σε εκδηλώσεις, είτε σε ομιλίες της.

Οι επίσημες εξηγήσεις συνήθως αναφέρουν ως αίτια για τα… μπλακ άουτ αυτά, κοινές παθολογικές ενοχλήσεις, ωστόσο οι… ψίθυροι που έκαναν λόγο για σοβαρά προβλήματα υγείας της υποψήφιας των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου έχουν πια γίνει… φωνές.

Τελευταία αφορμή η… κατάρρευση της Χίλαρι Κλίντον κατά την διάρκεια της τελετής μνήμης για την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Δείτε τα βίντεο

Χαμός στο Twitter!

Όλα αυτά βέβαια είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει ένα νέο… πάρτυ στο Twitter, με πάρα πολλούς χρήστες να υποστηρίζουν πως η Χίλαρι Κλίντον έχει… σωσία!

Ως… αποδείξεις μάλιστα δημοσιεύουν φωτογραφίες με διαφορές στα… αυτιά και τη μύτη της υποψήφιας των Δημοκρατικών στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Δείτε μερικές από τις δημοσιεύσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε