Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Έχει σοβαρό πρόβλημα με το…Facebook

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Κροατίας. ΦΩΤΟ REUTERS
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Κροατίας. ΦΩΤΟ REUTERS

 

Ο νέος πρόεδρος της Κροατίας έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα….

 

Πως να κάνει δεκτούς τους χιλιάδες φίλους στο Facebook.
 
Το θέμα ενισχύει την εικόνα του Ίβο Γιοσίποβιτς ως ενός πολιτικού “νέας γενιά”, ο οποίος καλείται να επιβλέψει το τελικό στάδιο των ενταξιακών διαπραγματεύσεων του Ζάγκρεμπ με την Ευρωπαϊκή Ένωση αυτή τη χρονιά και να οδηγήσει τη χώρα του στην ΕΕ το 2012.
 
“Έχω 5.000 φίλους, που είναι το ανώτατο επιτρεπτό όριο στο Facebook. Επίσης έχω άλλους 7.000 σε αναμονή επομένως δεν ξέρω πώς θα το αντιμετωπίσω”, είπε ο γκριζομάλλης νομικός και μουσικοσυνθέτης στο κρατικό ραδιόφωνο.
 
Ο Γιοσίποβιτς, χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία στην πολιτική, αλλά με μία αψεγάδιαστη καριέρα, έλαβε το 60% των ψήφων στις εκλογές της Κυριακής, επικρατώντας του δημάρχου του Ζάγκρεμπ, Μίλαν Μπάντιτς, ο οποίος είχε τη στήριξη της εκκλησίας και των συντηρητικών. Θα είναι ο τρίτος πρόεδρος της Κροατίας από την ανεξαρτητοποίησή της από τη Γιουγκοσλαβία, το 1991.
 
Αφού εγκατασταθεί στο προεδρικό μέγαρο το Φεβρουάριο, ο Γιοσίποβιτς έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να ολοκληρώσει μία όπερα εμπνευσμένη από τον αείμνηστο Τζον Λένον, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο ετήσιο φεστιβάλ κλασσικής μουσικής, το 2011.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε