Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Έζησε τη φρίκη στα χέρια του βιαστή της – Η σοκαριστική ιστορία μιας 22χρονης Βρετανίδας [pics, vids]

Έζησε τη φρίκη στα χέρια του βιαστή της – Η σοκαριστική ιστορία μιας 22χρονης Βρετανίδας [pics, vids]

Το ταξίδι ζωής στην Αυστραλία αποδείχθηκε εφιάλτης για μια 22χρονη κοπέλα από τη Βρετανία. Ένας συνομίληκός της, Αυστραλός, την κρατούσε επί δυο μήνες όμηρο, τη βίαζε επανειλημμένα και την κακοποιούσε μέχρι που η νεαρή βρήκε τον τρόπο να ειδοποιηθεί η αστυνομία.

Από τις 2 Ιανουαρίου έως τις 5 Μαρτίου, η 22χρονη κοπέλα από το Λίβερπουλ έζησε τη φρίκη και τον τρόμο στα χέρια του βιαστή της, που φέρεται να είναι πρώην σύντροφός της. Τον είχε γνωρίσει λίγους μήνες πριν και είχαν συμφωνήσει να κάνουν ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο στην Αυστραλία. Δεν φανταζόταν τα αρρωστημένα σχέδια του συνταξιδιώτη της. Τη βίασε τουλάχιστον τέσσερις φορές, την είχε χτυπήσει αλύπητα και την κρατούσε όμηρο.

Η 22χρονη και ο δράστης βρίσκονταν σε ένα λευκό αυτοκίνητο Mitsubishi Pajero. Την περασμένη Κυριακή, σταμάτησαν σε ένα βενζινάδικο στην πόλη Μίτσελ, μια μικρή επαρχιακή πόλη, σχεδόν 550 χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας του Κουίνσλαντ, Μπρισμπέιν.

Φορώντας ένα μαύρο καλοκαιρινό φόρεμα, η κοπέλα μπήκε στο βενζινάδικο και ενημέρωσε την ιδιοκτήτρια του πρατηρίου καυσίμων πως δεν είχε λεφτά να πληρώσει για τη βενζίνη. Τα μάτια της κατάμαυρα, στο λαιμό της είχε σημάδια, έτρεμε και ήταν σε κάκιστη κατάσταση.

Για καλή της τύχη, αυτή ήταν η στιγμή που οδήγησε στη διάσωσή της. Ενημέρωσε την ιδιοκτήτρια πως δεν μπορούσε να πληρώσει γιατί ο φίλος της είχε το πορτοφόλι της και τις πιστωτικές της κάρτες και εκείνη της είπε πως δεν μπορούσε να φύγει χωρίς να πληρώσει γιατί θα έπρεπε να καλέσει την αστυνομία. Και τότε, η νεαρή κοπέλα, απλά έφυγε από το κατάστημα, αναγκάζοντας με τον τρόπο αυτό την ιδιοκτήτρια να καλέσει την αστυνομία.

Το βανζινάδικο όπου σταμάτησε η 22χρονη

Η γυναίκα, που ζήτησε να κατονομαστεί ως Ντόνα, είπε στη Daily Mail ότι η 22χρονη μπήκε στο βενζινάδικο κι έμοιαζε με ζόμπι. «Ήταν σε κατάσταση σοκ. Σχεδόν σαν ζόμπι. Μετά με πλησίασε και είπε ότι δεν μπορούσε να πληρώσει για τη βενζίνη. Δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό της. Αλλά εκείνο που μου κίνησε την περιέργεια ήταν τα μαύρα μάτια της. Έδειχνα άσχημα. Έτρεμε και ήταν νευρική. Πίστεψα ότι ήταν έτσι γιατί δεν μπορούσε να πληρώσει. Ήταν σαν ένας άνθρωπος σε έκσταση. Τη ρώτησα αν τα μαυρισμένα μάτια της ήταν εξαιτίας του πρώην συντρόφου της και έγνεψε καταφατικά».

Όταν η 22χρονη έφυγε χωρίς να πληρώσει, η Ντόνα αποφάσισε να ακολουθήσει το αυτοκίνητο για να κρατήσει τον αριθμό της πινακίδας. Όπως εξήγησε, το να καλέσει κανείς την αστυνομία σε εκείνη την περιοχή είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Αλλά για καλή τύχη της 22χρονης, στο τέλος του δρόμου βρισκόταν σταματημένο ένα περιπολικό. Τους ενημέρωσε για το συμβάν κι εκείνοι, λίγο αργότερα, σταμάτησαν το λευκό SUV που οδηγούσε η 22χρονη Βρετανίδα.

Ο δράστης

Η κοπέλα δεν μπορούσε να κρύψει το φόβο και την αγωνία της, γεγονός που έκανε τους αστυνομικούς να υποπτευθούν πως κάτι άλλο της συνέβαινε. Έτσι, αποφάσισαν να κάνουν έρευνα στο αυτοκίνητο και τότε βρήκαν κρυμμένο, στο πίσω μέρος, κάτω από ένα σωρό ρούχα, τον 22χρονο Αυστραλό. Και έτσι αποκαλύφθηκε η φρίκη την οποία ζούσε επί δυο μήνες η 22χρονη από τη Βρετανία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, Daily Mail και news.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε