Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 13 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Φ.Ολάντ: “Είμαι αντίθετος σε οποιαδήποτε κηδεμονία της Ελλάδας”

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.03.2012 | 15:47
Πρώτη δημοσίευση: 24.03.2012 | 13:47

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ αποκλείει κηδεμονία της Ελλάδας τόσο από τις Βρυξέλλες όσο και από οποιονδήποτε άλλον.

 Αντίθετος σε κηδεμονία της Ελλάδας δηλώνει στην εφημερίδα “real news” o υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ. "Αποκλείεται, από την πλευρά μου, κηδεμονία της Ελλάδας από τις Βρυξέλλες ή οποιονδήποτε άλλον" λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει: "όταν ακούω να προτείνονται τέτοιες λύσεις, νιώθω πραγματικά αποτροπιασμό".

    Εκτιμά ότι το δεύτερο πακέτο διάσωσης της χώρας, είναι ένα θετικό βήμα προς τα εμπρός, αλλά ανεπαρκές. Επισημαίνει πως, χωρίς επαναξισορρόπηση και χωρίς ανάπτυξη "δεν κάνουμε τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή από το να αγοράζουμε χρόνο".

    Η ανάπτυξη, επισημαίνει, είναι η πιο μεγάλη παράβλεψη της πολιτικής απάντησης στην ευρωπαϊκή κρίση, τονίζει ότι "πρέπει να υπάρξει ένα νέο κλίμα εμπιστοσύνης, μεταξύ των Ευρωπαίων εταίρων", ξεκαθαρίζοντας ότι "δεν πρόκειται να πληρώσει κάποιος για κάποιον άλλον".

    Ο κ. Ολάντ, αποφεύγει να κάνει προβλέψεις για τις εκλογές στην Ελλάδα και δηλώνει: "Οι Έλληνες κρίνουν. Εύχομαι και ελπίζω, κυρίως, την εδραίωση μιας ισχυρής ελληνικής κυβέρνησης".
   Διαδώστε αυτό το άρθρο