Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

ΦΩΤΟ: Γυμνή στο μπάνιο με φίλους της η πρώτη καμικάζι της Ευρώπης!

ΦΩΤΟ: DAILY MAIL
ΦΩΤΟ: DAILY MAIL

Πολύ… προοδευτική ήταν η Hasna Ait Boulahcen, αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για την πρώτη γυναίκα καμικάζι της Ευρώπης! Η 26χρονη ξαδέρφη του Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, του τζιχαντιστή που φέρεται ως ο εγκέφαλος της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, ανατινάχθηκε κατά την επιχείρηση της αστυνομίας στο Saint Denis.

Μόλις οι αστυνομικοί πλησίασαν το διαμέρισμα – κρησφύγετο στο προάστιο του Παρισιού, η Hasna Aitboulahcen άρχισε να πυροβολεί. Λίγα λεπτά μετά, πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη.

Η νεαρή γυναίκα φώναξε “βοηθήστε με, βοηθήστε με” πριν πυροδοτήσει τα εκρηκτικά και ανατιναχθεί. Έγινε έτσι η πρώτη γυναίκα καμικάζι στην Ευρώπη.

ΦΩΤΟ: DAILY MAIL

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η 26χρονη δεν ήταν φανατική μουσουλμάνα, ούτε έκανε τη ζωή των τζιχαντιστών. Σύμφωνα με τον αδερφό της, Youssouf Ait Boulahcen, η νεαρή γυναίκα δεν είχε διαβάσει ποτέ το Κοράνι και είχε αρχίσει να φοράει μαντίλα, μόλις πριν από ένα μήνα! Οι φίλοι της τη φώναζαν “cowgirl”, λόγω της αδυναμίας της στα καουμπόικα καπέλα και μάλιστα λάτρευε τα πάρτι και το αλκόολ.

Στη φωτογραφία που αποκαλύπτει η διαδικτυακή έκδοση της βρετανικής εφημερίδας, η Hasna Ait Boulahcen απολαμβάνει ένα αφρόλουτρο την ώρα που φίλοι της τη φωτογραφίζουν.

ΦΩΤΟ: DAILY MAIL

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε