Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Φήμες και για τρίτη Σύνοδο Κορυφής μέσα στο Σαββατοκύριακο

Ο λόγος είναι το αδιέξοδο της Ευρώπης με τους τραπεζίτες για το ύψος του κουρέματος του ελληνικού χρέους.

Με αφορμή το αδιέξοδο που υπάρχει στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες για την εθελουσία συμμετοχή των ιδιωτών επενδυτών στην οικονομική στήριξη της Ελλάδας, δεν αποκλείεται και η διενέργεια και νέας τρίτης Συνόδου Κορυφής το Σαββατοκύριακο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα euobserver.com, η οποία επικαλείται πηγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Χαρακτηριστικές είναι και οι αναφορές του ειδησεογραφικού δικτύου Bloomberg, το οποίο σημειώνει πως οι διαπραγματεύσεις των ευρωπαίων ηγετών με τις τράπεζες για την συμμετοχή των ιδιωτών στην στήριξη της Ελλάδας, βρίσκονται σε πλήρες αδιέξοδο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα euobserver.com, η ιδέα και για μία νέα τρίτη Σύνοδο Κορυφής λειτουργεί ως φόβητρο για να επιτευχθεί τελικά η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση στη δεύτερη Σύνοδο Κορυφής. Μάλιστα, για το ενδεχόμενο αυτό ερωτήθη και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι, ο οποίος δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στις Βρυξέλλες – Θέτουν την Ελλάδα σε κηδεμονία – Τεχνοκράτες θα εγκρίνουν τους προϋπολογισμούς μας

ΤΟ NEWSIT ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε