Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Φήμες ότι σκοτώθηκε ένας γιος του Καντάφι

Φήμες ότι σκοτώθηκε ένας γιος του Καντάφι
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 30.08.2011 | 06:15
Πρώτη δημοσίευση: 29.08.2011 | 22:30

Μέχρι στιγμής ο θάνατος του Χάμις δεν έχει επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητη πηγή.

O Χάμις, γιος του συνταγματάρχη Μουάμαρ Καντάφι, σκοτώθηκε σε μάχη κοντά στην Τρίπολη, δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος αξιωματικός των Λίβυων αντικαθεστωτικών.

Ο συνταγματάρχης Αλ Μάχντι Αλ Χαράγκι, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την Ταξιαρχία της Τρίπολης του στρατού των εξεγερμένων, προσέθεσε ότι είχε επιβεβαίωση ότι ο Χάμις τραυματίστηκε άσχημα σε μάχη κοντά στο Μπεν Ουάλιντ και το Ταρχόνι.

Στη συνέχεια διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του και τον έθαψαν στην περιοχή, σημείωσε ο Αλ Χαράγκι, χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω σχετικά με το πότε πέθανε ο γιος του Καντάφι.

Η αμερικανική κυβέρνηση δεν έχει ενδείξεις ότι ο συνταγματάρχης Μουάμαρ Καντάφι έχει εγκαταλείψει τη Λιβύη, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.

"Αν γνωρίζαμε πού βρίσκεται, θα το λέγαμε στις δυνάμεις των αντικαθεστωτικών", προσέθεσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με το πού βρίσκεται ο Καντάφι, ο οποίος διαφεύγει από την περασμένη εβδομάδα που οι αντικαθεστωτικοί πήραν τον έλεγχο της Τρίπολης.   Διαδώστε αυτό το άρθρο