Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Φόνος Κιμ Γιονγκ Ναμ: Προσπάθησαν να κλέψουν τη σορό του!

Φόνος Κιμ Γιονγκ Ναμ: Προσπάθησαν να κλέψουν τη σορό του!

Ενώ οι αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της δολοφονίας του ετεροθαλούς αδερφού του Κιμ Γιονγκ Ουν γίνεται γνωστό από τις μαλαισιανές αρχές πως έγιναν απόπειρες να μπουν στο νεκροτομείο για να κλέψουν τη σορό του Κιμ Γιονγκ Ναμ.

Η Μαλαισία έχει αρνηθεί να παραδώσει τη σορό του Κιμ Γιονγκ Ναμ στη Βόρεια Κορέα μέχρι να ζητηθεί από μέλος της οικογένειάς του. “Ξέρουμε ότι υπήρξαν προσπάθειες να μπουν στο νεκροτομείο του νοσοκομείου. Αναγκαστήκαμε να πάρουμε προφυλάξεις. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παρέμβει στο νεκροτομείο”, τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής της αστυνομίας Khalid Abu Bakar.

Ενώ οι αρχές γνωρίζουν τους υπόπτους, όπως τόνισε ο Khalid Abu Bakar, δεν θα δώσει τα ονόματά τους στη δημοσιότητα. Η προσπάθεια διάρρηξης σημειώνεται μετά την άρηνηση ικανοποίησης του αιτήματος του πρέσβη της Βόρειας Κορέας στη Μαλαισία να επιστραφεί στη χώρα η σορός του Κιμ Γιονγκ Ναμ. Η Βόρεια Κορέα ισχυρίζεται ότι το πτώμα δεν είναι του Κιμ Γιονγκ Ναμ και πως δεν μπορεί να εμπιστευτεί τις αρχές της Μαλαισίας.

 

 

 

Πηγή: RT

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε