Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Φόνος με θύμα ιδιοκτήτη πρακτορείου στοιχημάτων

Φόνος με θύμα ιδιοκτήτη πρακτορείου στοιχημάτων

Άγριος φόνος διαπράχθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή Αγίου Αντωνίου στη Λευκωσία, με θύμα 45χρονο ιδιοκτήτη πρακτορείου στοιχημάτων.

Όπως δήλωσε στο ΡΙΚ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα πυροβόλησαν εναντίον του πρακτορείου.

Οι σφαίρες έπληξαν τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου, ο οποίος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 45χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε, επίσης, και θαμώνας του πρακτορείου, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με διαμπερές τραύμα στο χέρι.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι, αργότερα εντοπίστηκε φλεγόμενη σε χώρο κοντά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα, η οποία είχε κλαπεί τον περασμένο Φεβρουάριο στη Λεμεσό. Πιθανό, σημείωσε, να πρόκειται για τη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ανακοίνωσε επίσης ότι η αστυνομία ανακρίνει διάφορα άτομα και επισήμανε ότι στο πρακτορείο αυτό, όπως και σε άλλα στη Λευκωσία, η αστυνομία διενήργησε τα μεσάνυχτα ελέγχους και προχώρησε στην κατάσχεση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Από το πρακτορείο, κατασχέθηκε επίσης χρηματικό ποσό, πέραν των τριών χιλιάδων ευρώ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε