Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Φοβούνται ότι είναι νεκρά τα δίδυμα κοριτσάκια που αγνοούνται

Οι εικασίες των αρχών πολλές. Μια από αυτές και το ενδεχόμενο να τις σκότωσε ο πατέρας τους πριν αυτοκτονήσει.

Κάθε μέρα και νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της εξαφάνισης των δυο δίδυμων κοριτσιών από την Ελβετία. Οι αρχές, πλέον, φοβούνται το χειρότερο.

Από την Τρίτη, οι αρχές γνωρίζουν ότι τα δυο 6χρονα παιδιά, η τύχη των οποίων αγνοείται από τις 30 Ιανουαρίου- ήταν στο καράβι για την Κορσική μαζί με τον πατέρα τους, λίγο πριν αυτός αυτοκτονήσει.

«Δυστυχώς θεωρείται πολύ πιθανό η κατάληξη να είναι άσχημη, παρόλο που όλα είναι ακόμη πιθανά καθώς δεν έχουμε βρει τα πτώματα των κοριτσιών ακόμη», τόνισε ο εισαγγελέας Ζακ Νταλέ σε συνέντευξη Τύπου από το δικαστικό μέγαρο της Μασαλίας.

Δύο επιβάτες καθώς και μία γυναίκα που βρισκόταν στη διπλανή καμπίνα από τον Ματίας Σεπ και τις δύο κόρες του, Αλίσια και Λίβια 6 ετών, είναι οι μάρτυρες τους οποίους επικαλείται η εισαγγελία.

Στη συνέχεια οι ερευνητές χάνουν τα ίχνη των κοριτσιών, παρόλο που ένας μάρτυρας, ένας ηλικιωμένος άνδρας από το Προπριάνο, δήλωσε ότι είδε από μακριά να κατεβαίνουν με τα πόδια ένας άνδρας και δύο κορίτσια, χωρίς όμως να είναι σε θέση να τα αναγνωρίσει.

«Μετά από αυτό δεν τον ξαναβλέπουμε τον Ματίας Σεπ μαζί με τα παιδιά του, υποθέτουμε ότι κατέβηκε στο Προπριάνο χωρίς όμως να είμαστε βέβαιοι καθώς το πλοίο συνέχιζε μέχρι τη Σαρδηνία. Μεταξύ της άφιξης τους στο Προπριάνο την 1η Φεβρουαρίου και την αυτοκτονία του στις 3 Φεβρουαρίου δεν υπάρχουν μαρτυρίες που να επιβεβαιώνουν την παρουσία των κοριτσιών μαζί του», επεσήμανε ο Νταλέ.

«Υπάρχουν πολλές εικασίες, η πιο θλιβερή και η τραγική από αυτές είναι ότι έδωσε τέλος στη ζωή των κοριτσιών, ότι τις σκότωσε, είτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από τη Μασαλία προς το Προπριάνο, είτε στη συνέχεια», δήλωσε ο εισαγγελέας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε