Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Φρίκη! Αποκεφάλισε τη σύντροφό του και πέταξε το κεφάλι της στην τουαλέτα

Φρίκη! Αποκεφάλισε τη σύντροφό του και πέταξε το κεφάλι της στην τουαλέτα

Από καθαρό μίσος φέρεται να ενήργησε ο Demsey Nibbs όταν η σύντροφός του παραδέχτηκε ότι βλέπει και άλλους άντρες. Ο δράστης ομολόγησε το έγκλημά του, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι ήταν σε αυτοάμυνα και είχε χάσει τα λογικά του πιστεύοντας ότι η Judith είναι φίδι.

Όταν εκείνη έπεσε αναίσθητη, την αποκεφάλισε και προσπάθησε να το εξαφανίσει ρίχνοντάς το στην τουαλέτα. “Φαίνεται πως κάλλιστα μπορεί να το έκανε από καθαρό μίσος στη θέα του προσώπου της γυναίκας του”, δήλωσε ο εισαγγελέας Crispin Aylett.

Το ζευγάρι, που δεν παντρεύτηκε ποτέ αλλά είχαν αποκτήσει 2 παιδιά, ζούσε στο βόρειο Λονδίνο. Άρχισαν να τσακώνονται όταν ανακάλυψε, σύμφωνα με τον γιο τους, πως η Judith βλέπει και άλλους άντρες. “Άκουσα τη μητέρα μου να λέει ότι είχε κάνει σεξ 8 φορές. Ο πατέρας μου ήταν πραγματικά σοκαρισμένος. Πληγώθηκε πολύ από αυτό που έκανε”, δήλωσε ο Kirk Nibbs.

Ο δράστης φέρεται να είπε πως δεν ήταν η νοικοκυρά που ήταν στο παρελθόν από όταν άρχισε να εργάζεται στο Hackney Council και να βγαίνει έξω με φίλους. Η 60χρονη προέβλεψε τον θάνατό της, λέγοντας στους συναδέλφους της τη μοιραία μέρα πως φοβάται ότι την επόμενη μέρα θα πεθάνει. Οι συνάδερφοί της την περιέγραψαν ως ευτυχισμένη, χαμογελαστή, κεφάτη, φιλική και ανοιχτόμυαλη.

Μετά την άγρια δολοφονία της ο 69χρονος κάλεσε τις αρχές και έστρεψε το μαχαίρι στον εαυτό του. Οι αρχές ωστόσο έφτασαν πιο γρήγορα από ό,τι περίμενε και τον απέτρεψαν.

Πηγή: Independent

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε