Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Φρίκη! Έσφαξε τις 2 κορούλες της και αυτοκτόνησε

Φρίκη! Έσφαξε τις 2 κορούλες της και αυτοκτόνησε

Δραματική είναι η ιστορία της Marta Galikowska που είδε τα φώτα της δημοσιότητας και έχει συγκλονίσει. Πίστευε πως η πεντάχρονη κόρη της Μάγια αρρώστησε θανάσιμα και προτίμησε να λυτρώσει την ίδια και τη μικρότερη κόρη της, ενώ μετά έβαλε και η ίδια τέλος στη ζωή της.

Η άτυχη μητέρα νόμιζε πως η μεγαλύτερη κορούλα της έπασχε από καρκίνο, όταν είδε ένα εξόγκωμα κάτω από το σαγόνι της. Τρομοκρατήθηκε και σάστισε μπροστά σε ένα τέτοιο θέαμα. Από τη φοβία και τον πανικό της, η Galikowska μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τόσο την κόρη της με το εξόγκωμα όσο και το μικρότερο μωρό της, 20 μηνών, και μετά αυτοκτόνησε. Για διεστραμμένη αγάπη έκανε λόγο ο ιατροδικαστής.

Ο σύζυγός της Galikowska, Marcin Galikowskin, 28, ανακάλυψε τα πτώματα της συζύγου του και των κοριτσιών του όταν γύρισε από τη δουλειά. Αρχικά είχε συλληφθεί από την αστυνομία, αλλά απελευθερώθηκε χωρίς κατηγορίες. Το δικαστήριο ανέφερε πώς η Galikowska είχε συνταγογραφηθεί αντικαταθλιπτικά μία εβδομάδα πριν από τον θάνατό της, αφού είχε πει στον σύζυγό της ότι ήθελε να σκοτώσει τα παιδιά και να αυτοκτονήσει.

Όταν επισκέφτηκαν το ζευγάρι κοινωνικοί λειτουργοί, δεν παρατήρησαν συμπεριφορές που να τους κάνουν να ανησυχούν για την ασφάλεια των παιδιών. Ο σύζυγός της κατέθεσε ότι η γυναίκα του πίστευε πως θα τους πάρουν τα παιδιά οι κοινωνικές υπηρεσίες. Στη σημερινή ακρόαση, ο ιατροδικαστής Ίαν Σμιθ δήλωσε στους παρευρισκόμενους ότι από συναισθηματική άποψη ήταν η χειρότερη υπόθεση που έχει ποτέ χειριστεί.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε