Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Φρίκη! Έβλεπε ζωντανά στο Facebook τον σύζυγό της να δολοφονεί το παιδί τους!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Μία σοκαριστική υπόθεση εκτυλίχθηκε στην Ταϊλάνδη. Μια μητέρα είδε σε live μετάδοση μέσω Facebook τον σύζυγό της να δολοφονεί την 11 μηνών κορούλα τους, με τον άνδρα στη συνέχεια να δίνει τέλος στη ζωή του…

Η Jiranuj Trairat μπορούσε να ακούσει τον ξαφνικό πανικό στη φωνή του ξαδέλφου της. Εκείνος, τη μία στιγμή κοιτούσε το κινητό του και την επόμενη ούρλιαζε το όνομα της κόρης της Jiranuj Trairat: “Beta”!

Πανικοβλήθηκα από την αντίδραση του ξαδέλφου μου“, είπε η γυναίκα στο CNN και τόνισε πως άρπαξε το τηλέφωνό του. Καθώς έβλεπε με τον τρόμο και την απελπισία να αυξάνεται, η Jiranuj Trairat έγινε μάρτυρας ενός περιστατικού που κανένας γονιός δεν αξίζει να ζήσει.

Η κόρη μου καθόταν και ένα σχοινί υπήρχε ήδη στο λαιμό της. Ο σύζυγός μου έδενε το σχοινί με κάτι άλλο” είπε η άτυχη γυναίκα η οποία αμέσως πέταξε το τηλέφωνο και είπε στον ξάδελφό της να καλέσει την αστυνομία.

Ήξερα ότι κάτι πολύ κακό θα συνέβαινε” δήλωσε ακόμη και περιέγραψε το πώς έτρεξε στο σπίτι για να σώσει την κόρη της, χωρίς όμως να τα καταφέρνει…

Η ενημέρωση της αστυνομίας

Ο σύζυγός της σκότωσε την 11 μόλις μηνών κορούλα τους, πριν αυτοκτονήσει περνώντας μια θηλιά στο λαιμό του, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Πουκέτ. Τα δύο πτώματα βρέθηκαν την Δευτέρα, 24.04.2017 ενώ δύο βίντεο από την δολοφονία και την μετέπειτα αυτοκτονία αναρτήθηκαν στην προσωπική σελίδα του συζύγου στο Facebook.

Πώς μπόρεσε να το κάνει αυτό;” αναρωτήθηκε η Jiranuj, με την αστυνομία να ανακοινώνει πως ο άνδρας είχε βίαιο ιστορικό απέναντι στη σύζυγό του. Μία ημέρα πριν την φρικτή δολοφονία του παιδιού τους, ο άνδρας προσπάθησε να αλλάξει την φωτογραφία του προφίλ της γυναίκας του και τσακώθηκαν. Την απείλησε και έφυγε από το σπίτι, ενώ μία ημέρα μετά έκανε την φριψτή πράξη, πριν αυτοκτονήσει, με τα βίντεο να έχουν αναρτηθεί και την σύζυγό του να βλέπει ζωντανά το σοκαριστικό θέαμα…

Η αντίδραση του Facebook

Από την πλευρά του, το Facebook -που “κατέβασε” τα δύο βίντεο 24 ώρες μετά την ανάρτησή τους, τόνισε σε ανακοίνωση: “Είναι ένατρομακτικό περιστατικό και οι καρδιές μας είναι μαζί με την οικογένεια του θύματος. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως χώρος για τέτοιες πράξεις στο Facebook”.

Πηγή: cnn.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε