Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Φρίκη! Ομαδικός βιασμός 18χρονης – Απείλησαν με όπλο τον πατέρα της

Φρίκη! Ομαδικός βιασμός 18χρονης – Απείλησαν με όπλο τον πατέρα της

Σοκάρει ο ομαδικός βιασμός 18χρονης μετά από επίθεση που δέχτηκε ενώ περπατούσε με τον πατέρα της σε πάρκο στη Νέα Υόρκη. Ένας από τους 5 δράστες, μεταξύ των οποίων και ανήλικοι, απείλησαν με όπλο τον πατέρα της και του ζήτησαν να φύγει για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Οι νεαροί έδιωξαν με την απειλή όπλου τον πατέρα της από το πάρκο στο Μπρούκλιν λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ της Πέμπτης. Αφού έφυγε, σταμάτησε ένα περιπολικό και ανέφερε την επίθεση. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, με τη νεαρή κοπέλα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Αφού την εξέτασαν οι γιατροί, της έδωσαν εξιτήριο για να επιστρέψει σπίτι.

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, όπου φαίνονταν οι 5 νεαροί να γελούν μέσα σε κατάστημα πριν από τη φριχτή επίθεση. Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Bill de Blasio υποσχέθηκε πως οι αρχές θα ασκήσουν διώξεις κατά των δραστών για τον ομαδικό βιασμό. “Κάθε κάτοικος στη Νέα Υόρκη αξίζει να αισθάνεται ασφαλής και προστατευμένος και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να λογοδοτήσουν οι δράστες για τις πράξεις του” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη 4 νεαρών, ηλικίας 14 – 17, ενώ παραμένει ελεύθερος ένας ακόμα από τους δράστες του φριχτού ομαδικού βιασμού.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε