Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Φρίκη! Πυρπόλησαν 10χρονη και την πέταξαν σε πηγάδι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα 10χρονο κορίτσι στην Ινδία που έχει υποστεί εγκαύματα στο 60% του σώματός της.

Δύο άγνωστοι άντρες, όπως είπε η 10χρονη στις αρχές, την περιέλουσαν με κηροζίνη, της έβαλαν φωτιά και την πέταξαν σε ένα πηγάδι επειδή αντιστάθηκε στον βιασμό. Οι δύο άντρες, που έχουν εξαφανιστεί, κατηγορούνται για απόπειρα βιασμού και δολοφονίας, με τις αρχές να ανακρίνουν άλλους 5 υπόπτους.

Το ανήλικο κορίτσι έπαιζε έξω από το σπίτι του στο χωριό Kandra το πρωί της Τετάρτης όταν δύο άντρες εμφανίστηκαν και προσπάθησαν να το δελεάσουν με γλυκά. Όταν η 10χρονη αρνήθηκε, την πήραν με τη βία και την οδήγησαν σε μονάδα λιθοκοπίας στο χωριό. Αφού την έγδυσαν προσπάθησαν να τη βιάσουν, με τη 10χρονη να λέει στις αρχές πως αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει.

Οι δύο άντρες την έπιασαν, την περιέλουσαν με κηροζίνη, της έβαλαν φωτιά και την έριξαν σε ένα άδειο πηγάδι. Η ανήλικη ούρλιαζε για βοήθεια και οι κραυγές της ακούστηκαν από μια γυναίκα που περνούσε από το σημείο. Οι ντόπιοι τράβηξαν το μικρό κορίτσι και ενημέρωσαν τους γονείς του και την αστυνομία.

Η 10χρονη, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, είπε πως θα μπορούσε να αναγνωρίσει τους δράστες αλλά δεν ξέρει τα ονόματά τους. Η οικογένεια της ανήλικης είχε πρόσφατα μετακομίσει στο χωριό Kandra από τη δυτική Βεγγάλη, με τους άντρες που κρατούνται να μην είναι ντόπιοι.

Πηγή: RT

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε