Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Φρίκη! Σκότωσε την 6χρονη κορούλα του και αυτοκτόνησε

Φρίκη! Σκότωσε την 6χρονη κορούλα του και αυτοκτόνησε

Από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα βρήκε τραγικό θάνατο η 6χρονη Keziah Flux-Edmonds που ονειρευόταν όταν μεγαλώσει να γίνει η πριγκίπισσα της Disney Elsa.

Η 6χρονη βρέθηκε δίπλα στο πτώμα του πατέρα της Darren Flux-Edmonds που αυτοκτόνησε αφού σκότωσε και τα σκυλιά της οικογένειας. Η μαθήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Ο Darren Flux-Edmonds είχε αποκτήσει την κορούλα του με τη σύζυγό του Nikki από την οποία είχε χωρίσε νωρίτερα μέσα στον χρόνο. “Η καρδιά μου πονάει. Δεν ξέρω τι χρειάζομαι, αλλά ξέρεις εσύ. Σε παρακαλώ βοήθησέ με. Κάποια στιγμή θα πρέπει να συνειδητοποιήσει κανείς πως μερικοί άνθρωποι μπορεί να μείνουν στην καρδιά μας αλλά όχι στη ζωή μας”, ήταν ορισμένα από τα μηνύματα που είχε γράψει πρόσφατα.

Η δασκάλα της 6χρονης απέτισε φόρο τιμής στην 6χρονη και άφησε στο κατώφλι του σχολείου ένα μπλουζάκι που έγραφε “αναπαύσου εν ειρήνη αγγελούδι μου. Θα μου λείψεις, πολλή αγάπη”. O 29χρονος John Orchard περιέγραψε την οικογένεια ως αξιαγάπητη.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε